Connect with us

Vedete

Marcel Toader, probleme serioase cu banii. Ce i-au făcut vecinii

Fostul soț al Mariei Constantin, afaceristul Marcel Toader are serioase probleme financiare. Vecinii l-au scos din casă la începutul anului, iar acest eveniment neplăcut a fost descoperit abia acum, scrie presa mondenă de la noi.

Marcel Toader, evacuat din casă

Toader a fost evacuat din casă cu mare scandal de către vecinii lui, scrie libertatea.ro.

Conform surselor jurnaliștilor din presa mondenă, Toader ar fi avut o datorie de 40.000 de lei pe care nu a plătit-o nici până la ultimul termen scadent.

Problemele s-au ținut lanț în ultima vreme de Marcel Toader, după despărțirea de cântăreața de muzică populară din Oltenia.

„Jumătate din suma pe care o am de plătit include penalităţi. În ultimii 4 ani tot ce am câştigat am investit în fosta soţie.

Am investit în haine şi în videoclipuri. Această cauză este una dintre cauzele care au condus la penalităţi. Mai mergeam la evenimente şi fără să primesc bani, asta pentru promovare”, a spus Marcel Toader despre problemele sale cu banii.

CITEȘTE ȘI: După ce Florinel din Vișina l-a părăsit și l-a lăsat fără economiile de o viață, pastorul Clemens surprinde! Cu cine are o relație acum

Daniela Gyorfi a luat legătura cu mama ei, plecată în Ceruri. E incredibil ce susține că i-a transmis

„Acum câţiva ani s-a întâmplat o mare nenorocire cu instalaţia. Am fost anunţat că mi-am inundat vecinii şi am chemat un instalator. Am spus că nu are cum să mi se întâmple mie asta, dar tot am chemat un instalator.

Am pus gresie şi faianţă şi m-au condus la nişte costuri. La vremea respectivă am vorbit cu administratorul şi i-am spus să-mi compenseze ce am de plătit cu investiţiile pe care le-am făcut degeaba.

Ulterior, administratorul a fost dat afară. În prima instanţă am câştigat, dar după m-au dat în judecată când nu eram în ţară. Mai rău de atât nu se putea. Plătesc 4 milioane la cablu”, a mai spus Toader.

Daniel Șuta, editor senior

1 Comment

1 Comment

  1. Horea

    2018-03-06T21:58:57+02:00 at 21:58

    Ma lesi zdeamta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top