Connect with us

TV

Cătălin Cazacu a ajuns la limită: „Înfiorător de greu, de multe ori m-am gândit…”

Cătălin Cazacu și colegii săi de la Exatlon trec prin clipe grele. Fiecare zi este din ce în ce mai dificilă pentru concurenți, iar declarațiile lor par să confirme acest lucru.

După câteva zile grele în care au ajuns să doarmă din nou în coteț, concurenții resimt oboseala și uzura. Cătălin a vorbit despre clipele cumplite:

„Cred că se vede uzura pe noi toți. Au trecut 123 de zile, am început să ne apropiem de a cincea lună, suntem și aproape de sfârșitul acestui show. Îmi dau seama că zilele sunt și mai lungi, momentele pe care le vedeam mai grele. Adică acelea când stăteam și nu făceam nimic au devenit înfiorător de grele. Toți cei care au rămas au trecut peste tot ce înseamnă limite, greutăți.”, a spus Cazacu.

„Am avut șansa să nu ies și am devenit mai bun, și mai bun. Iată-mă acum, aproape de finală, devenind din ce în ce mai buni. Nu am plecat capul când am pierdut. De multe ori m-am gândit să renunț, m-am gândit că nu e locul meu aici, că sunt alții mai buni ca mine. Dar am mers mai departe și uite-mă aici, aproape de finală”, a mai spus Faimosul.

Citește și: Exatlon 9 mai: Faimoşi vs. Războinici. Cine a câştigat jocul pentru casă

Șobolan mort sub cotețul Faimoșilor

Și ca și cum nu era de ajuns acest lucru, Faimoșii au avut parte de o surpriză de-a dreptul neplăcută. Sub cotețul în care dorm concurenții, a murit un șobolan.

„A murit de foame! Că la noi de asta se moare aici”, a spus Vladimir Drăghia, care a explicat că nu este prima dată când se confruntă cu această situație.

Tot Vladimir a fost cel care a ales să doarmă în afara cotețului, până când vor reuși să câștige casa. Din păcate, visul lor a fost risipit, căci Faimoșii au fost învinși cu scorul de 10-1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top