Connect with us
Câți bani primesc vedetele din Ferma de la Pro TV. Sumele sunt colosale

TV

Câți bani primesc vedetele din Ferma de la Pro TV. Sumele sunt colosale

Ferma de la PRO TV este una dintre cele mai urmărite emisiuni televizate de la noi din țară. Cu audiențe colosale și vedete de primă mână, reality show-ul aduce în vizorul telespectatorilor fața nevăzută a unor personaje cunoscute din viața publică. Acțiunea se petrece într-un loc izolat și îi ține pe concurenți departe de confortul cu care sunt obișnuiți. Fiecare dintre ei au primit bani, unii mai mulți, alții mai puțini.

Câți bani primesc vedetele din Ferma

Emisiunea Ferma de la Pro Tv a ajuns la sezonul cu numărul 5. Pentru acest sezon, locația aleasă a fost cea din primul sezon, și anume Pădurea Cocani, situată la 20 de kilometri de București. De data aceasta s-a filmat timp de 37 de zile, iar înainte de a intra în competiție, concurenții au stat în izolare, dat fiind contextul epidemiologic.

Conform Click! fiecare concurent a primit sume între 200 și 500 de euro pe zi. Anda Adam a primit 25.000 de euro, George Burcea, care a fost eliminat în emisiunea de marți, a primit cu 5.000 de euro mai puțin, în timp ce artistul Cezar Ouatu a primit în jur de 4.500 de euro. Lista continuă cu Anna Lesko care a încasat 27.000 de euro, Giulia Nahmany a primit 5.000 de euro, Bogdan Stoica – 11.000 de euro, Paul Diaconescu 15.000 de euro.

Viviana Sposub, asistenta tv de la Vorbește lumea a primit 27.000 de euro și s-a ales și cu iubit, în persoana lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

Emisiunea Ferma de la Pro TV se află la cel de-al cincilea sezon. De data aceasta, confruntarea are loc între 8 orășeni cu 8 săteni, pentru marele premiu de 50.000 de euro.

16 concurenți – 8 orășeni, 8 săteni. Andrei Stoica, Anna Lesko, Gabriel Toader, Viviana Sposub, George Burcea, Octavian Ciovică, Ana Maria Ababei și Anisia Gafton sunt cei 8 săteni.

Elena Chiriac, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Anda Adam, Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Alina Pușcău și Cezar Ouatu sunt cei 8 orășeni.
 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top