Connect with us
Ce a făcut Ionuț Belei după ce a câștigat Chefi la Cuțite sezonul 8

TV

Ce a făcut Ionuț Belei după ce a câștigat Chefi la Cuțite sezonul 8

Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 8. El a dat dovadă de aptitudini culinare deosebite, cu ajutorul cărora i-a impresionat pe cei trei chefi ai show-ului, dar și pe invitații veniți pe post de jurați în emisiunea de la Antena 1.

După o mulțime de probe care de care mai dificile și dueluri pline de suspans și emoții, Chefi la cuțite s-a terminat săptămâna trecută.

Cine este, de fapt și ce a făcut Ionuț Belei

Povestea de viață a lui Ionuț Belei este una grea, pentru un tânăr de doar 26 de ani. La vârsta de 19 ani a plecat să lucreze în construcții, de unul singur, în străinătate. Pentru că posibilitățile financiare ale familiei sale erau reduse, Ionuț a lucrat încă de la 14 ani.

Atunci când a mers la Antena 1 pentru audițiile Chefi la Cuțite, Ionuț Belei povestea cât de mult i s-a schimbat viața atunci când nu a putut să lucreze în construcții, pentru că nu avea unde să locuiască, a ajuns să fie bucătar în germania Germania.

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul.

Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, a povestea Ionuț Belei când i-a cunoscut pe chefi.

Ce a făcut Ionuț Belei. S-a apucat de Youtube

Imediat după ce emisiunea Chefi la Cuțite s-a terminat și el a fost declarat câștigător, Ionuț Belei și-a făcut un canal de Youtube. Prin intermediul platformei video, urmăritorii săi vor putea să vadă, cine este Ionuț Belei de fapt. Spre deosebire de cel de la televizor, un tânăr impulsiv și agitat, pe Youtube este un om calm, cu mult bun simț.

Deocamdată, Ionuț Belei a publicat doar o rețetă pe Youtube, care a strâns peste 135.000 de vizualizări. Asta pentru că nu e o rețetă oarecare, ci este chiar rețeta de desert cu care a luat cuțitul de aur de la Sorin Bontea.

Deja, pe Youtube, Ionuț Belei a adunat peste 10.000 de urmăritori.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top