Connect with us
Răsturnare de situație la Chefi la Cuțite. Câștigătorul emisiunii este, de fapt, altcineva

TV

Răsturnare de situație la Chefi la Cuțite. Câștigătorul emisiunii este, de fapt, altcineva

Câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8. În această seară vom afla cine este premiantul acestui sezon din cea mai iubită emisiune concurs din România. Chefi la Cuțite de la Antena 1 a fost lider de audiențe în acest sezon, iar competiția i-a ținut cu sufletul la gură pe fani. În semifinalele acestei ediții a avut loc un moment istoric, în care fiecare dintre cei trei Chefi lideri: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut fiecare câte 3 concurenți în semifinale. În finală, însă, doar 3 concurenți vor lupta pentru marele premiu cu care doar unul pleacă acasă.

Toți telespectatorii se așteaptă ca, în finală, confruntarea să se poarte între: Roxana Blenche, Cristian Boca și Ionuț Belei. Cei trei concurenți de la Chefi la Cuțite au demonstrat că au cele mai mari calități pentru a fi bucătari de top. Roxana Blenche este parte din echipa bulinelor, condusă de Chef Florin Dumitrecu, Cristian Boca este concurentul de la Pătrățele, echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, iar Ionuț Belei este concurentul de top de la Dungi, echipa condusă de Chef Sorin Bontea.

Prima femeie care câștigă Chefi la Cuțite

Roxana Blenche câștigă Chefi la Cuțite. Această veste ar însemna că este prima femeie care câștigă unul dintre cele 8 sezoane ale emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1. Până acum, nicio femeie nu a reușit să ia marele premiu, deși unele concurente au ajuns până în marea finală.

La acest moment, Roxana, concurenta lui Chef Dumitrescu, are cele mai mari șanse de a pune mâna pe trofeul Chefi la Cuțite, demonstrând la probele individuale un talent aparte în bucătărie. Și în semifinala care a fost difuzată luni, 13 decembrie 2020, a dat dovadă de ingeniozitate, impresionând prin preparatele sale.

Cine este Roxana Blenche

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot”, a spus Roxana Blenche despre experiența sa în bucătărie.

Ea a urmat facultatea pentru a deveni inginer zootehnist, însă în timp ce studia, a descoperit pasiunea pentru bucătărie. Când era în anul 4, Michael Pascale a deschis un restaurant de fine dining în Baia Mare, iar sora Roxanei Blenche a trimis CV-ul acesteia, fără ca ea să știe. La interviu, a aflat că era vorba despre un post de bucătar, care i-a fost și oferit. Așa a ajuns să lucreze în acest domeniu, acumulând ani de experiență și renunțând la meseria de zootehnist.

Răsturnare de situație la Chefi la Cuțite. Câștigătorul ar putea fi un cuțit de aur

Dacă nu se adeveresc pronosticurile de a câștiga Roxana Blenche, șanse la fel de mari au și cele două cuțite de aur din echipele lui Chef Bontea și Chef Scărlătescu. Este vorba despre Ionuț Belei și Cristi Boca.

Acești doi concurenți au făcut senzație cu mâncărurile lor pline de savoare, dar au atras și prin modul în care au aranjat farfuriile, reușind să obține farfurii de fine dining, chiar și cu cele mai banale mâncăruri.

Cine este Ionuț Belei

Ionuț Belei locuiește de 8 ani în Germania, unde lucrează ca bucătar. La preselecțiile Chefi la Cuțite el a povestit că a fost nevoie să părăsească România pentru a găsi un loc de muncă mai bine plătit.

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, spunea tânărul.

Bucătarul a mărturisit că dacă ar câștiga Chefi la Cuțite, ar putea să se mute înapoi în țară. Desertul cu care a participat la audiții l-a impresionat pe Chef Sorin Bontea, care i-a oferit cuțitul de aur pentru a se asigura că îl are în echipă.

Cine este Cristi Boca

Cel care a primit cuțitul de aur de la Chef Cătălin Scărlătescu este bucătarul Cristi Boca. În toate probele a dovedit că a meritat încrederea pe care chef-ul lider al echipei Pătrățele a investit-o în el. Bucătarul a avut ocazia să lucreze în restaurantul lui Jamie Oliver, atunci când s-a mutat în Anglia, pentru o viață mai bună.

„Am avut șansa să gătesc pentru celebrități precum Ellie Goulding, Chris Hemsworth și mulți alții, dar asta pentru mine nu era o realizare foarte mare. Mie îmi plac lucrurile simple, îmi place să fiu acasă și să gătesc pentru bunici, pentru ai mei, mi se pare o realizare mai mare.

Pentru mine familia este foarte importantă. Am petrecut mult timp foarte departe de ei, meseria asta cere multe sacrificii. Am venit în România special pentru „Chefi la cuțite” dezvăluia Cristi Boca la audițiile Chefi la Cuțite.

Premiul Chefi la Cuțite este în valoare de 30.000 de euro și titlul de cel mai bun bucătar din România. Marți, 14 decembrie 2020, întreaga țara va afla câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 8.

În celelalte 7 sezoane ale emisiunii, premiul a fost câștigat astfel: 3 concurenți din echipa lui chef Sorin Bontea au câștigat marea finală, doi din echipa lui chef Florin Dumitrescu și doi din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top