TV

Ce trist! Aceasta era cu adevarat relatia lui Razvan Ciobanu cu parintii lui

Răzvan Ciobanu a decedat a doua zi de Paşte, în urma unui accident de maşină, produs în judeţul Constanţa. Moartea lui a îndoliat o ţară întreagă, însă cei mai devastaţi sunt părinţii creatorului de modă.

Aceştia au venit tocmai de la Vâlcea la Constanţa, marţi dimineaţă, pentru a ridica trupul neînsufleţit al fiului lor de la morgă.

Ce relaţie avea Răzvan Ciobanu cu părinţii lui

Când trăia, designerul evita să vorbească despre familia sa. Singura dată când a apărut cu mama sa la tv a fost în platoul emisiunii ‘Teo Show’, în 2015. Se pare că Răzvan Ciobanu nu avea o relaţie bună cu părinţii lui, ţinând cont de faptul că acesta a recunoscut public că este gay.

„Nu cred că a avut o relație bună cu părinții lui. La ultimul interviu, mi-a zis că abia-abia a reușit să restabilească o legătură cu mama lui, dar nu știu. Chiar nu știu, că nu vorbea despre ei niciodată’, a declarat Vica Blochina, miercuri (30 aprilie), în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro Tv.

La ieşirea de la morga din Constanţa, Elena, mama lui Răzvan Ciobanu, a făcut declaraţii.

Vă mulțumesc pentru condoleanțe, vă rog atât pe voi cât și pe ceilalți colegi din presă să mă lăsați să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac. Dacă l-aţi iubit, dacă nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace’, a declarat Elena Ciobanu.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-05-01T19:34:07+03:00 19:34

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More