Connect with us
Ce trist! Aceasta era cu adevarat relatia lui Razvan Ciobanu cu parintii lui

TV

Ce trist! Aceasta era cu adevarat relatia lui Razvan Ciobanu cu parintii lui

Răzvan Ciobanu a decedat a doua zi de Paşte, în urma unui accident de maşină, produs în judeţul Constanţa. Moartea lui a îndoliat o ţară întreagă, însă cei mai devastaţi sunt părinţii creatorului de modă.

Aceştia au venit tocmai de la Vâlcea la Constanţa, marţi dimineaţă, pentru a ridica trupul neînsufleţit al fiului lor de la morgă.

Ce relaţie avea Răzvan Ciobanu cu părinţii lui

Când trăia, designerul evita să vorbească despre familia sa. Singura dată când a apărut cu mama sa la tv a fost în platoul emisiunii ‘Teo Show’, în 2015. Se pare că Răzvan Ciobanu nu avea o relaţie bună cu părinţii lui, ţinând cont de faptul că acesta a recunoscut public că este gay.

„Nu cred că a avut o relație bună cu părinții lui. La ultimul interviu, mi-a zis că abia-abia a reușit să restabilească o legătură cu mama lui, dar nu știu. Chiar nu știu, că nu vorbea despre ei niciodată’, a declarat Vica Blochina, miercuri (30 aprilie), în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro Tv.

La ieşirea de la morga din Constanţa, Elena, mama lui Răzvan Ciobanu, a făcut declaraţii.

Vă mulțumesc pentru condoleanțe, vă rog atât pe voi cât și pe ceilalți colegi din presă să mă lăsați să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac. Dacă l-aţi iubit, dacă nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace’, a declarat Elena Ciobanu.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top