TV

Cei mai buni concurenți de la iUmor, din toate edițiile (VIDEO)

Cei mai buni concurenți de la iUmor au rămas în atenția publicului prin tot felul de proiecte pe care le-au dezvoltat după terminarea concursului. Participarea la show-ul de la Antena 1 i-a făcut cunoscuți și unii au devenit foarte îndrăgiți de public. Înainte de pandemie, mulți dintre ei mergeau prin turnee de stand-up prin țară, unde fanii plăteau bilet ca să-i vadă.

Care sunt cei mai buni concurenți iUmor de până acum

Până acum au fost difuzată nouă sezoane de iUmor, sezoane în care au participat sute de concurenți din toate colțurile țării, dar și de peste hotare. Cei mai mulți dintre ai au venit să facă stand-up comedy, iar unora le-a ieșit de minune.

Câștigătorii iUmor din cele nouă ediții de concurs sunt: Vlad Grigorescu, Maria Popovici, Doina Teodoru, Ana Maria Calița, Andrei Cojocaru, Irena Boclincă, Mukinka, Edi Vacariu și Andrei Ungureanu.

Vlad Grigorescu este primul câștigător iUmor. El a adus în concurs numere de magie, combinate cu stand-up comedy care i-au lăsat pe toți cu gura căscată. Anterior, Vlad Grigorescu a participat la Românii au talent de la Pro TV. Nu numai că a luat premiul de 20.000 de euro, dar a rămas în echipa iUmor în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.

Maria Popovici este câștigătoarea celui de-al doilea sezon iUmor (2016). Ea este actriță și a urcat pe scena iUmor cu câteva numere de stand-up pe care le-a executat perfect. Cu glume despre femei și bărbați și cu multă autoironie, Maria Popovici a reușit să pună mâna pe marele premiu.

Doina Teodoru este a treia câștigătoare iUmor. Tot actriță, Doina a făcut roast pe scena de la iUmor. Spectacolul ei a cucerit publicul de pretutindeni.

Ana Maria Calița a câștigat sezonul 4 iUmor cu niște glume care l-au făcut să roșească chiar și pe Cheloo. A stârnit controverse tocmai din cauza stilului ei libertin.

Andrei Cojocaru – un adolescent care a cucerit publicul cu o piesă rap. A fost o concurență redutabilă pentru ceilalți finaliști care au simțit că el are cele mai mari șanse la premiu.

Irena Boclincă este câștigătoarea sezonului 6 iUmor de la Antena 1. Ea este actriță și a făcut furori în concurs imitând-o pe Viorica Dăncilă.

Mukinka – comediant african crescut în Belgia, care s-a mutat în România după ce s-a îndrăgostit de o româncă. Mukinka a făcut glume în Limba engleză și în Limba română și a cucerit publicul cu felul său de a fi.

Edi Vacariu este din Botoșani, dar s-a mutat în București. Tânărul a demonstrat că are abilități artistice și teatrale și a făcut glume extrem de bune care au cucerit publicul.

Andrei Ungureanu este câștigătorul ediției 2020 iUmor. Este băiatul care are sindromul Tourette, care vorbește deschis și chiar face glume despre asta. A reușit să câștige marele premiu prin felul său de a fi.

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More