Connect with us
Cele mai tare faze din emisiunea lui Nea Marin

TV

Cele mai tari faze din emisiunea lui Nea Marin

Nea Marin este unul dintre cele mai controversate și iubite personaje din televiziune, care a reușit să se facă plăcut prin felul său de a fi, prin faptul că este plin de viață și prinde la public. Acesta a devenit faimos în urma emisiunilor sale la care au participat unele dintre cele mai cunoscute vedete, care s-au bucurat de un mare rating. „Poftiți pe la noi”, emisiunea lui Nea Marin, a fost marcată prin multe faze amuzante, al căror protagonist a fost chiar el, în timp ce le „chinuia” pe vedete.

Cele mai tari faze din emisiunea lui Nea Marin

Nea Marin este unul dintre cele mai apreciate personaje, cunoscut drept „coșmarul vedetelor”. Emisiunea lui se bucură de un real succes datorită activităților interesante pe care acesta și vedetele le fac, dar și pentru faptul că ajută oamenii nevoiași și le fac o mare bucurie.

La „Poftiți pe la noi” predomină veselia și voia bună, iar participanții muncesc cu spor, dar Nea Marin nu este mulțumit mereu și nu vrea să vadă pe nimeni că stă. Vom vorbi acum despre unele dintre cele mai tari faze care au avut loc în emisiune.

Unul dintre cele mai amuzante momente a fost când Nea Marina a alergat-o peste tot pe Angie Cobuţ, fosta concurentă de la „Chefi la cuţite”. Acesta a vrut să-i dea trezirea într-un mod inedit și s-a gândit să o întâmpine cu un șarpe. Angie nu a mai ținut cont de faptul că nu purta pantaloni și a luat-o la fugă, spre plăcerea trecătorilor și amuzamentul colegilor care au urmărit scena.

O altă fază tare a fost cea în care Cruduța a intrat la apă. Nea Marin a vrut să-i satisfacă plăcerea de a face poze, dar s-a gândit că mai bine i-ar face o farsă Danielei, cu care se știe că are o relație foarte bună. Astfel, a așezat-o pe Cruduța pe marginea bărcii pentru a realiza cele mai bune cadre, dar a împins-o în apă. Ea a fost foarte nemulțumită de faptul că și-a stricat coafura, la care ține foarte mult.

„De-abia mă spălasem pe păr și abia îl făcusem cu placa și m-a aruncat aici, unde e și super murdară apa. Și-am înnebunit! Adică îți faci părul de două ori pe zi, te speli pe cap și după să te arunce? Să ce?! Eu mă spăl de două ori pe zi pe cap, toate cele, țiplă mă fac și ajung, frate, zici că am fost la război!”, a declarat Cruduța.

Nici fiica Clejanilor nu a scăpat de tratamentul lui Nea Marin. Acesta știa că Margherita se teme de melci și s-a gândit să o ajute să scape de această fobie punând unul pe ea. Tânăra s-a speriat și a țipat și nu a reușit să scape de teamă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top