Connect with us
Chefi la cuțite 2020. Schimbare uriașă chiar înainte de marea finală. Ce se va întâmpla cu echipele de la Antena 1 pe ultima sută de metri

TV

Chefi la cuțite 2020. Schimbare uriașă chiar înainte de marea finală. Ce se va întâmpla cu echipele de la Antena 1 pe ultima sută de metri

Chefi la cuțite 2020. Emisiunea culinară de la Antena 1 este una dintre preferatele românilor, bucurându-se de mare succes încă de la primul sezon. Chefi la cuțite a ajuns deja la cel de-al optulea sezon, care se apropie curând de final, iar lupta este tot mai strânsă, rămânând în cursă unii dintre cei mai buni bucătari, care aspiră la premiul cel mare. Chiar pe ultima sută de metri, au apărut schimbări majore în cadrul acestei emisiuni, pe care postul TV Antena 1 le-a anunțat de curând.

Cum va fi difuzată acum Chefi la cuțite

Chefi la cuțite este emisiunea momentului, urmărită de un număr mare de români. Show-ul culinar este tot mai apropae de marea finală, iar bătălia este din ce în ce mai strânsă. Cei mai buni bucătari au rămas acum în competiție și visează la marele premiu, care le va aduce faimă și îi va ajuta să-și îndeplinească dorințele cu ajutorul banilor câștigați.

De curând, au apărut schimbări în ceea ce privește difuzarea emisiunii, chiar cu puțin timp înainte de momentul decisiv. Dacă până acum, fanii emisiunii o puteau urmări de trei ori pe săptămână, se pare că din 7 decembrie se vor mai putea bucura doar de două ediții săptămânal. Astfel, ultimele două battle-uri au loc pe 7 și 8 decembrie, ceea ce înseamnă că finalul este tot mai aproape, spre nefericirea fanilor înfocați ai show-ului.

Chefi la cuțite nu se mai difuzează miercuri

Semifinala a fost programată pentru 14 decembrie, iar finala pe 15 decembrie. Cele trei echipe conduse de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu dau tot ce au mai bun pentru a pune mâna pe marele premiu. Sezonul Chefi la cutite de anul trecut a fost câștigat de Alexandru Comerzan, care l-a avut ca mentor pe Scărlătescu.

În acest moment, chef Sorin Bontea îi mai are în echipă pe Maria Sandru, Ionuț Belei, Silviu Costan (Foca) ți Adrian Luca. Echipa lui chef Florin Dumitrescu este formată din Claudia Radu, Roxana Blenche ți Andrei Hincu (Kani), iar cea a lui Cătălin Scărlătescu este formată în acest moment din Cătălin Rizea, Paul Maxim, Cristian Boca și Robert Vasiliu (Ragnar).

Cei trei chefi sunt foarte mândri de echipele lor și îi încurajează cât de mult pot. Totuși, continuă să fie foarte stricți și le cei concurenților să facă tot posibilul pentru a realiza cele mai bune preparate, pentru că drumul spre succes se apropie de final.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top