Connect with us
Cine ar putea participa la EXATLON sezonul 3

TV

Cine ar putea participa la EXATLON sezonul 3

Kanal D a început deja înscrierile pentru Exatlon sezonul 3, iar primele nume au început să fie deja vehiculate.

Beatrice Olaru este câștigătoarea celui de-al doilea show al concursului de aventuri, după ce Alin Andronic a abandonat în marea finală.

Imediat după finală, postul de televiziune a dat startul castingului pentru cel de-al treilea sezon, care va fi difuzat anul viitor.

Cei dornici să ia parte la competiția filmată în Republica Dominicană pot să se înscrie pe casting.exatlon.ro, completând un formular de înscriere.

Candidații trebuie să aibă peste 18 ani, să fie cetățeni români și să nu aibă cazier judiciar.

Odată cu startul castingului, au început să circule printre fanii emisiunii și posibile nume care ar putea apărea în cel de-al treilea sezon al competiției.

Războinica Ana Otvoș a postat o imagine prin care dă de înțeles că iubitul ei ar putea face din echipa Războinicilor la Exatlon sezonul 3.

Otvoş a împărtăşit apoi cu prietenii virtuali o fotografie cu iubitul ei. Alin s-a îmbrăcat în echipamentul albastru al Războinicilor şi şi-a încordat muşchii.

„Pentru că ne curge prin vene sânge albastru. Războinicul meu. Cine îl vrea în sezonul al treilea?”, a scris Ana-Maria Otvoş pe contul ei de Instagram.

Apoi a adăugat că echipamentul purtat este cel pe care ea l-a îmbrăcat în perioada în care a fost la Exatlon şi a făcut parte din echipa albastră, a Războinicilor.

De asemenea, pe grupurile fanilor Exatlon, mai mulți fani ai emisiunii și-au exprimat speranța că poate îi vor revedea în acest sezon concurând și pe unii dintre concurenții primului sezon.

Alin Andronic, dezamăgit de rezultatul finalei Exatlon

Finalistul acestui sezon, Alin Andronic, s-a arătat nemulțumit de cum a decurs finala și s-a considerat nedreptățit de modul în care a fost aleasă metoda pentru stabilirea câștigătorului.

Într-un live pe Facebook, el le-a spus fanilor că este foarte trist pentru ce s-a întâmplat în finală, dar a vorbit frumos despre toţi colegii săi, subliniind faptul că în afara show-ului tv, Giani este un om foarte bun.

El a menţionat că ţine legătura atât cu Războinicii, cât şi cu Faimoşii  şi că nu este certat nici cu Betty. A mai spus, însă, că a vorbit foarte puţin cu ea după finală şi că se aştepta ca aceasta să vină spre el, ceea ce nu s-a întâmplat.

Citește și: Scandal uriaș după ce Beatrice Olaru a câștigat Exatlon! Ce nu s-a văzut la TV

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top