Connect with us
Fang Shuang este chinezul de la Românii au talent care a impresionat cu melodia Copacul. El a fost trimis în semifinală cu butonul de golden buzz

TV

Cine este FANG SHUANG, chinezul de la Românii au talent care a primit golden buzz

Chinezul Fang Shuang a impresionat la Românii au talent, cântând melodia Copacul a lui Aurelian Andreescu. Prestația sa impecabilă i-a făcut pe Smiley și Pavel Bartoș să apese butonul de golden buzz și să îl trimită în semifinală.

”Sunt cetățean chinez, am sânge chinez și am crezut că nu am voie să particip”, a spus el înainte să urce pe scenă. La urcarea pe scena de la Românii au talent, Fang Shuang a spus că ”sunt și din București și sunt din China. Am venit la Românii au talent să vă cânt”.

El a reușit să facă sala să-l aplaude în picioare pentru modul în care a cântat melodia Copacul. După ce Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, Andi Moisescu a mărturisit că dacă nu apăsau băieții butonul, ar fi apăsat el.

Fang Shuang, de la X Factor la Românii au talent

Fang Shuang este de mai bine de zece ani în România și nu este la prima participare la un show de talente. În anul 2013, el a participal la X Factor. Atunci, Cheloo i-a spus că e cel mai înalt chinez pe care l-a văzut (Fang are 1.90 metri -n.r.). El a reușit să impresioneze și atunci și a trimit trei de DA din partea juraților.

Fang  a mărturisit atunci că a venit în România în anul 2005 pentru a studia canto clasic la Conservator. D


Fang este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. El a câştigat premiul II la Concursul Naţional de Canto din cadrul celei de-a 40-a ediţii a Festivalului Internaţional „Vacanţe Muzicale desfăşurat la Piatra Neamţ”. El a mai luat și premiul I la cea de-a XVII-a ediţie a Concursului Naţional de Interpretare şi Creaţie Muzicală „Paul Constantinescu”. De-a lungul timpului, a obșinut și alte premii internaționale.

Fang a colaborat și cu Opera Comică Pentru Copii din București.

Citește și: Românii au talent: Andra a apăsat pe GOLDEN BUZZ pentru Paula Rad

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top