Connect with us
Cine este Războinica Romina Geczi, noua concurentă de la Survivor România 2021

TV

Cine este Războinica Romina Geczi, noua concurentă de la Survivor România 2021

Romina Geczi este una dintre concurentele nou intrate în competiția Survivor România 2021. Tânăra a intrat în concurs de partea Războinicilor și deja a adus două puncte din două echipei sale. Este o tipă ambițioasă, pregătită să demonstreze că își merită numele de războinică.

Cine este Romina Geczi de la Survivor

Printre cei patru concurenți noi de la Survivor este și Romina Geczi. Tânăra este din Timișoara, dar a locuit timp de în Cipru. Romina este de profesie terapeut spa și spune despre ea că este extrem de motivată să treacă peste cele mai grele momente de la Survivor. De altfel, motivul pentru care tânăra s-a înscris în concurs este nevoia ei de a-și da un restart în viață.

Cine este Războinica Romina Geczi, noua concurentă de la Survivor România 2021

Nici bine nu a ajuns în Republica Dominicană, că a și câștigat două puncte pentru echipa ei. Războincii sunt pe val! Odată cu venirea întăririlor, concurenții au primit o gură de aer proaspăt. În echipa lor au intrat două fete noi și un băiat. Una dintre fete este Romina, cealaltă se numește Szidonia Szasz, iar băiatul din echipă este Marius Crăciun.

Survivor România 2021: Războinicii au primit întăriri

În primul meci de la sosirea în Survivor, fiecare dintre ei a adus câte două puncte echipei. Nu atât de încântați sunt Faimoșii, care au primit un singur om în echipă. Este vorba despre Andreea Antonescu care a intrat pe teren de două ori, dar a pierdut de fiecare dată. Singura persoană care s-a bucurat cu adevărat de venirea cântăreței în concurs a fost Elena Marin. Cele două s-au cunoscut prin intermediul Andreei Bălan, dansatoarea Elenei Marin, dar și prietena și vechea colegă a lui Antonescu.

Din fericire pentru Faimoși, jocul de ieri a fost pentru recompensă. În seara aceasta, vineri, 26 februarie 2021, concurenții luptă pentru imunitate.

Cine pierde trebuie să facă nominalizări. Un concurent din echipa care pierde va fi propus să plece acasă.

Vineri, 26 februarie, de la ora 20.00 începe o nouă ediție de Survivor România 2021, pe Kanal D.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top