Connect with us
Alin Sălăjean, despre cuplurile de la Survivor. Ce spune despre relația dintre Musty și Mellina

Monden

Alin Sălăjean, despre cuplurile de la Survivor. Ce spune despre relația dintre Musty și Mellina

Survivor este o competiție extrem de dificilă, în care rezistă doar cei mai puternici atât fizic, cât și emoțional. În ultima vreme, au fost eliminați mai mulți concurenți, la care nimeni nu s-ar fi așteptat să plece atât de repede, având în vedere că se descurcau bine pe teren.

Unul dintre acești concurenți este Alin Sălăjean, care a fost eliminat din motive medicale. De când a ajuns în țară, Războinicul a făcut tot felul de dezvăluiri despre colegii săi.

Alin Sălăjean, despre relația dintre Mellina și Musty

Alin Sălăjean este unul dintre cei mai controversați foști concurenți de la Survivor. Războinicul era foarte determinat și credea că va ajunge departe în această competiție, chiar în finală, însă drumul lui aici s-a sfârșit mult prea repede din cauza problemelor de sănătate, ceea ce a fost o adevărată dezamăgire. El a suferit un accident la spate, motiv pentru care medicul nu i-a mai permis să intre pe teren, pentru ca lucrurile să nu se agraveze.

„Buturuga mică nu a răsturnat carul mare, nu a câștigat premiul cel mare, eu sunt bine. Dacă eu nu aveam problema la spate, o problemă destul de gravă, ajungeam în finala Survivor 2021. Dacă eu continuam această competiție, riscam să vin de acolo în scaun cu rotile’, a spus Alin Sălăjean la sosirea în țară.

În ultima vreme se vorbește tot mai mult despre faptul că între Mellina și Musty de la Survivor ar exista ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie sau colegialitate, având în vedere că ei sunt mai mult împreună.

Invitat într-o emisiune alături de iubita lui Musty, Gabriela, și fratele acestuia, Kamara, când a venit vorba de acest subiect, Alin Sălăjean a ales să păstreze tăcerea și să nu dea prea multe detalii, din respect pentru colegii săi, dar și pentru că nu ar fi văzut o apropiere specială între cei doi Războinici, mai ales una sentimentală.

„Cei șapte ani de acasă întotdeauna i-am avut. În momentul în care se vorbește despre posibilile aventuri într-un camp, făcând și eu parte din acel grup. Eu am învățat când e vorba despre unele posibile aventuri să nu văd, să nu vorbesc și să nu aud.

De la mine n-o să auziți niciodată despre aceste lucruri și despre viața personală a lui Musty și prietenei lui. Eu nu am văzut absolut niciun fel de apropiere sentimentală între Musty și Mellina’, a declarat Alin Sălăjean, la Teo Show.

Ce părere are iubita lui Musty

Iubita lui Musty, Gabriela, a mărturisit că nu este geloasă pe Mellina și continuă să aibă încredere în Musty, atâta timp cât nu a văzut nimic concret. În cazul în care se va întâmpla ceva, ea spune că va accepta situația, dar momentan nu are de gând să facă niciun pas greșit.

‘Nu am nimic împotrivă, nu sunt geloasă. Am cunoscut-o pe Mellina prin intermediul lui Kamara. Nu cred. Eu întotdeauna am susținut sentimentele adevărate. Dacă o fi să fie, pentru că se poate întâmpla ceva inevitabil sau imprevizibil, o să acceptăm situația. Nu o să mă retrag din relație până nu vine Musty acasă și discutăm. Eu am încredere în Musty.’, a declarat Gabriela.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top