Connect with us
Cine este Roxana Ghiță de la Survivor România 2021. Jador îndrăgostit de ea

TV

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor România 2021. Jador îndrăgostit de ea

Roxana Ghiță are 22 de ani și până acum are un parcurs la vieții impecabil. A fost olimpică la matematică în anii de școală, după care a practicat sporturi de performantă. Tenis, rugby, înot, baschet, schi și kickboxing sunt sporturile pe care le-a bifat și la care a excelat Roxana. Jador se pare că a remarcat-o pe Războinica de la Survivor și gurile rele spun că s-ar fi îndrăgostit de ea. Tenacitatea de care a dat dovadă, formele ei fizice aproape perfecte pare să-l fi cucerit pe concurentul Suvivor din echipa Faimoșilor, și ochii lui se uită atent spre Roxana Ghiță.

Cine este Roxana Ghiță?

La doar 22 de ani are deja în spate o experiență remarcabilă și de invidiat pentru fiecare tânâr de vârsta ei.

Roxana Ghiță concurenta pe care a pus ochii Jador

Roxana Ghiță concurenta pe care a pus ochii Jador

Sensibilitatea ei pe care telespectatorii Kanal D au putut s-o vadă atunci când a simțit nevoia umană de a fi protejată de brațele lui Musty, a fost intens discutată. Dar mintea lui Jador nu s-a dus prea departe și a înțeles că tânăra, Roxana Ghiță, avea nevoie de încurajare și susținere în echipa sa și a primit-o de la colegul ei Războinic.

Jador îndrăgostit de Roxana Ghiță?

Fanii Survivor România 2021 au studiat atent reacțiile lui Jador, iar aceștia susțin că vedeta o vede cu niște ochi blânzi, din care reiese dragostea pentru concurenta războinică. Jador are iubită, iubită care a ținut astăzi să-și exprime o părere are a uimit telespectatorii, dar știm că Survivor poate schimba orice.

Legăturile puternice care se crează între concurenți în condițiile vitrege în care trăiesc. Fară mâncare, fară adăpost și cu probe grele pentru a rămâne în competiție, pot apropia două persoane, chiar dacă sunt din echipe diferite. Doar parcursul celor doi ne va dezvălui dacă între Roxana Ghiță și Jador s-a legat și o relație altfel decât una colegială.

Roxana Ghiță, concurentă Survivor

Roxana Ghiță, concurentă Survivor

Timp de doi ani a studiat Arte Plastice și deși sportul și-a pus o mare amprentă asupra vieții ei, Roxana Ghiță a creat câteva picturi pe care le-a prezentat publicului pe conturile de socializare.

În spatele sportivei desvăvârșite se ascunde o femeie talentată la artă, cu un simț bun al picturii care poate evolua diferit după experiența Survivor România 2021.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni.

Dincolo de partea sportivă, consider că experiență <Survivor România> va fi o <detoxifiere> a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, a declarat Roxana Ghiță.

Chiar dacă camerele nocturne ale reality show-ului care a cucerit România au surprins o îmbrățișare tandră între Roxana Ghiță și Musty, mulți telespectatori au înțeles că avea nevoie doar de un suport moral. Iar fanii emisiunii cred că și ea se gândește la Jador.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top