Categorii TV

Cine este Sara Maria Ardeleanu, concurenta care a primit Golden Buzz la Românii au Talent aseară

Sara Maria Ardeleanu l-a impresionat până la lacrimi pe Mihia Petre și astfel a reușit să obțină de la cel mai critic jurat  Golden Buzz. Mihai a apăsat fără să stea pe gânduri și cu ochii în lacrimi i-a spus tinerei că este de un 10 perfect. Întreg juriul a fost pur și simplu năucit de dansul fetei de numai 10 ani.

Cine este Sara Maria Ardeleanu, concurenta care a primit Golden Buzz la Românii au Talent aseară

Sara Maria Ardeleanu are numai 10 ani, dar știe deja ce vrea să facă în viață. Dansul este cea mai mare pasiune a ei, iar asta îi poți citit pe chip. Felul în care a dansat la Românii au Talent, ediția din 22 martie, a lăsat o țară întreagă fără cuvinte.

“Am 10 ani, sunt născută pe 10 martie şi suntem în sezonul 10”, a spus fetiţa înainte să păşească pe scenă. Coincidență sau nu, dar Sara Maria Ardeleanu a reușit mai apoi und ans conteporan de un 10 perfect, așa cum l-a catalogat Mihai Petre.

“Mă uitam la televizor la Românii au talent şi am văzut o balerină care a dansat foarte frumos. Am vrut şi eu să încerc. De la 6 ani le am zis părinţilor că vreau să fac dans. Iubesc ceea ce fac. Muncesc foarte mult, chiar şi 6 ore pe zi. O fac cu drag şi nimeni nu îmi poate lua dansul” a declarat copila care a reușit să ridice o sală întreagă în picioare.

Sara Maria Ardeleanu

Petre nu a stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu, cu ochii în lacrimi. ” Sara, tu ești un zece perfect. Ești un zece perfect. A luat Golden buzz-ul. Simt o bucurie când apăs golden-buzz-ul”, a spus Mihai Petre.

“Sara, tu ai 10 ani? Esti un 10 perfect, iar sezonul acesta, eşti minunea mea. Românii au talent e despre performanţa care îţi transmite emoţie, e despre uimire, neaşteptat, despre adevăr. Emoţia vine la pavhet cu adevărul. A fost unul dintre cele mai bune momente de dans pe care le am văzut vreodată la 10 ani, într un 10 perfect”, a mai adăugat coregraful.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-03-21T07:34:26+02:00 7:34

Acest site foloseste cookies.

Read More