Connect with us
Cine o va înlocui pe Corina Chiriac la Național TV. Mirela Vaida a fost și ea pe listă

TV

Cine o va înlocui pe Corina Chiriac la Național TV. Mirela Vaida a fost și ea pe listă

Corina Chiriac a anunțat în luna mai că pune punct colaborării cu postul Național TV, după 12 ani. Un anunț neașteptat, care a luat pe toată lumea pe nepregătite. Aceasta a hotărât că are socoteli neîncheiate cu propria persoană, că se simte epuizată, drept pentru care s-a gândit că este mai bine să-și urmeze visurile de mut întipărite în minte. Astfel, postul Național TV a fost nevoit să caute o altă colegă pentru Adrian Enache.

Cine o va înlocui pe Corina Chiriac la Național TV. Mirela Vaida a fost și ea pe listă

Timp de 3 luni, oficialii postului Național TV au căutat persoana persoana potrivită care i se va alătura lui Adrian Enache la emisiunea ‘Opriți timpul’, după ce Corina Chiriac a anunțat că se retrage din motive persoanle, nicidecum pentru o colaborare cu un alt post TV, așa cum susțineau gurile rele.

Pe listă au fost nume importante din showbiz, printre care Maria Buză, Theo Rose, dar și Mirela Vaida, vedeta Antena 1. Astfel, Diana Matei este cea care îi va lua locul Corinei Chiriac la postul Național TV, din toamnă. Anterior, aceasta a participat la show-ul de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”.

Cei doi vor prezenta împreună un nou format, intitulat „START SHOW”, în fiecare duminică, de la ora 13.00, la Național TV. Este vorba despre un spectacol de televiziune pentru întreagă familie, cu multă muzica live, umor, invitați surpriză și momente artistice deosebite, cu un ritm alert.

Muzica live este asigurată de către Taraful Cleante, din care face parte și soțul viitoarei prezentatoare, alături de invitații prezenți în platou. În plus, antrenul va fi susținut de către trupa de balet High Class, care va asigura momente coregrafice inedite.

„În cadrul spectacolului, vor fi prezenți invitați din diferite domenii. În fiecare spectacol, invitații vor fi provocați să cânte live alături de Taraful Cleante piese atât din repertoriul lor, cât și piese diferite față de repertoriul pe care îl abordează în mod obișnuit. Nu vor lipsi momentele de umor interpretate fie de către actori consacrați, fie de invitații din emisiune. Decorul este realizat în așa manieră încât să creeze un spațiu relaxat, care permite momente de discuție interactivă, dar și un cadru propice pentru distracție”, a declarat, în exclusivitate pentru click.ro, Călin-Mircea Popa.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top