Connect with us
Mirela Vaida se confruntă cu probleme financiare. Are câștiguri de opt ori mai mici decât în 2017

Vedete

Mirela Vaida se confruntă cu probleme financiare. Are câștiguri de opt ori mai mici decât în 2017

Mirela Vaida este prezentatoarea Acces Direct. Vedeta se bucură de un număr mare de fani, iar emisiunea ei este una dintre cele mai apreciate din România. În ultima vreme, ratingul a crescut semnificativ datorită prezenței în platou a personajelor Vulpița și Viorel. Alături de Mirela, au câștigat simpatia românilor. Cu toate acestea, deși are o carieră de succes, se pare că se confruntă cu probleme de sănătate destul de mari, având în vedere că veniturile ei au scăzut de opt ori față de cele din anul 2017. Prezentatoarea de la Acces Direct nu pare să se afle într-o perioadă tocmai bună din acest punct de vedere.

Mirela Vaida se confruntă cu probleme financiare. Are câștiguri de opt ori mai mici decât în 2017

Mirela Vaida are o carieră de succes și emisiunea pe care o prezintă se bucură de un rating mare datorită telenovelei pe care o promovează, protagoniști fiind soții Stegaru, Vulpița și Viorel. De aproximativ o jumătate de an, oamenii sunt cu ochii pe cei doi și le urmăresc parcursul de la TV și cei doi au adus mari beneficii postului TV care i-a consacrat și unde Mirela își desfășoară activitatea,

Pe lângă postul de prezentatoare, Mirela Vaida cochetează și cu muzica și cu teatrul. Astfel, ea câștigă bani și din alte surse. Artista este implicată în proiecte de colaborare cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase dar și cu organizarea de evenimente private. Vedeta de la Antena 1 este astfel protagonista unui spectacol denumit “Vaida Show”, în care are și o trupă de acompaniament și una de dansatoare. În plus, susține și concerte.

Totodată, vedeta are și o firmă, Eventure Company SRL, care nu a înregistrat rezultate notabile în ultimii ani. Astfel, firma prezentatoarei TV a avut pierderi în 2013 și 2014 de 90.371 lei, respectiv de 115.967 de lei. Totuși, în 2015 vedeta a realizat un profit de 40.186 de lei. De asemenea, în 2016 a raportat un profit de 8.298 de lei și de 11.096 de lei, în 2017.

Ultimele date referitoare la veniturile acesteia arată că sunt mai mici decât în 2017. Astfel, Eventure Company SRL a înregistrat un profit net de numai 10.446 de lei, potrivit Ministerului de Finanțe. De asemenea, vedeta a mai înființat o firmă în anul 2019. Astfel, Mirela deține și Miral Expert Events SRL, însă rezultatele acesteia nu sunt încă publicate.

Cât despre salariul de la Acces Direct, ea a declarat că nu este unul fabulos, care să atragă atâtea curiozități. În plus, salariul ei este negociat pe sezon, în funcție de numărul de zile lucrate. Ea încearcă să nu ia în seamă răutățile și să-și practice meseria liniștită.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top