Connect with us
Concurenți Survivor România 2021. Cine sunt faimoșii și războinicii din sezonul cu numărul 2

TV

Concurenți Survivor România 2021. Cine sunt faimoșii și războinicii din sezonul cu numărul 2

Concurenții Survivor România 2021. Cine sunt faimoșii și războinicii care pleacă în Republica Dominicană pentru participarea la al doilea sezon al reality show-ului extrem de popular în țara noastră. La fel ca și în primul sezon, concurenții sunt împărțiți în două categorii: războinici și faimoși.

Care sunt concurenții Survivor România 2021

Au fost anunțați concurenții Survivor România 2021. Ei sunt împărțiți în două categorii: faimoșii și războinicii. În total sunt 12 faimoși și 12 războinici. Din echipa faimoșilor fac parte persoane publice din România, sportivi, cântăreți, dansatori și așa mai departe.

Faimoșii Survivor România 2021 sunt: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc.

Inițial pe lista faimoșilor a fost Ana Porgras care s-a retras din competiție din cauza unor probleme de ordin medical. Ea a fost înlocuită de Elena Marin, dansatoare, coregraf, fostă gimnastă, cunoscută publicului prin rolul de asistentă tv din emisiunii Răi da’ buni pe care o modera Mihai Morar.

Războinicii Survivor România 2021

Sezonul 2 al reality show-ului Survivor România 2021 aduce în prim plan 12 războinici gată să facă față celor mai mari provocări din viața lor. Își vor testa rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, puterea de adaptare și abilitatea de a se integra într-o echipă.

Cei 12 războinici sunt: Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara.

Marinela Cuciurean are 25 de ani și este multiplă campionă la sanie bob, sport pe care l-a practicat timp de șase ani. Acum este instructor de fitness și deține o sală de sport în Vatra Dornei.

Giorgiana-Elena Lupu are 24 de ani, vine din Bacău și nu a avut o viață ușoară. S-a refugiat în sport și a ajuns să facă performanță. Are peste 80 de medalii obținute la competiții de bob și atletism.

Roxana Georgiana Ghiță are 22 de ani și a practicat de-a lungul anilor rugby, inot, tenis, kickboxing, baschet, schi. În prezent este studentă în Anglia, și instructor de fitness.

Maria Hîngu are 25 de ani și este asistent manager al unei cafenele. Pasiunea pentru sport vine din copilărie când a făcut handbal și baschet.

Szidonia Szasz are 26 de ani și este de profesie tehnician maseur. Este din Brașov, a practicat atletism și dans modern și kickboxing.

Polițist de frontieră – războinic Survivor România 2021

Andreea Moșneagu are 31 de ani și este polițist de frontieră. Este din Suceava, dar s-a mutat în București pentru a urma cursurile Facultății de Științe Politice și Administrative.

Alin Sălăjean are 35 de ani este din Cluj și este prezentator de evenimente.

Albert Oprea are 23 de ani și este antreprenor. Este născut în București, pasionat de actorie și sport.

Sorin Pușcașu are 30 de ani și este director de marketing în industria fashion-ului.

Lucian Barbu are 33 de ani și este profesor de înot. În trecut a avut probleme grave de sănătate peste care a reușit să treacă și care l-au făcut mai puternic.

Mariano Starlin Belen Medina este originar din Republica Dominicană, are 37 de ani și este instructor de fitness și zumba. Trăiește în România de peste un deceniu.

Musty Camara are 39 de ani si este de profesie inginer de sunet. Are o poveste de viață impresionantă, cu o copilărie și o adolescență trăită în mai multe țări.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top