Connect with us
Survivor România 2021 fără Dan Cruceru. Fanii emisiunii sunt șocați! Dan Cruceru: "E cel mai bine așa..."

TV

Survivor România 2021 fără Dan Cruceru. Fanii emisiunii sunt șocați! Dan Cruceru: „E cel mai bine așa…”

Dan Cruceru, prezentatorul reality show-ului Survivor România renunță la acest proiect și nu va face parte din noul sezon. Este decizia vedetei de televiziune! În urmă cu puțin timp, Dan Cruceru a anunțat că proiectul Survivor continuă fără el. Ce l-a făcut să i-a această decizie.

Dan Cruceru se retrage din proiectul Survivor România

Este anunțul momentului! Dan Cruceru renunță la emisiunea Survivor România și nu va mai apărea în cel de-al doilea sezon al reality show-ului foarte îndrăgit de români. Anunțul a fost făcut chiar de către vedeta de televiziune, pe pagina personală de Facebook. Acolo, Dan Cruceru și-a justificat decizia de a se retrage din acest proiect.

El a precizat că are două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența și implicarea lui mai mult ca oricând.

„A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale și familiei în perioada ce urmează. Taticool și Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021”, a anunțat Dan Cruceru.

Un motiv foarte important care a stat la baza deciziei de a renunța la Survivor a fost familia lui Dan Cruceru. Vedeta a spus că la întoarcerea din proiect, fiul lui cel mic aproape că nu l-a mai recunoscut. A stat departe de familie timp de șase luni, iar asta l-a afectat mult.

„Familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin. Întâmpin 2021 la fel cum mă știți: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari și proiecte noi. Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine”, a mai spus Dan Cruceru.

În final, prezentatorul TV a ținut să mulțumescă conducerii Kanal D și echipei de producție care, spune el, l-au făcut să se simtă ca în familie. Dan Crucer le-a urat mult succes noilor concurenți și baftă celui care va prezenta sezonul cu numărul 2 al emisiunii- concurs Survivor România.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top