Connect with us
Concurentul de la "Mireasa" care îi enervează pe toți cei din casă

TV

Concurentul de la „Mireasa” care îi enervează pe toți cei din casă

Emisiunea Mireasa este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Cel de-al doilea sezon, prezentat și moderat de către Simona Gherghe, a debutat în urmă cu câteva săptămâni, pe Antena 1. Participă 14 concurenți, fete și băieți. Cei din urmă sunt însoțiți de mamele lor. După ce a trecut acomodarea cu locul în care o să-și petreacă următoarele luni, între concurenți au apărut simpatii si antipatii. Unul dintre cei pe care pare că nu-l place nimeni este David, băiatul doamnei Mia.

A intrat în vizorul fetelor

David din casa Mireasa a intrat în vizorul fetelor și al mamelor. Băiatul doamnei Mia a reușit să își facă o reclamă proastă în rândul concurenților, mai ales după ce a declarat că vrea să meargă la întâlnire cu toate fetele din casă.

Această declarație a deranjat-o în primul rând și cel mai tare pe Lorena, tânără care îl place și care ar vrea o relație cu el. De altfel, Lorena este fata pe care mama lui David i-a prezentat-o acestuia ca fiind potrivită pentru el.

Ieri, Claudia i-a spus lui David că ar trebui să fie serios și consecvent în relația cu Lorena. Ea a cerut ca David să o respecte și să nu îi facă speranțe deșarte.

Își duce planul mai departe

David a ignorat-o și a continuat planul lui de a ieși la date cu fiecare fată în parte. El a cerut să o cunoască pe Ștefania, care, cu chiu cu vai, a acceptat.

Întâlnirea cu Ștefania s-a lăsat cu scântei. Cei doi și-au aruncat săgeți, iar Ștefania a ținut să-i spună că nu îl place și nu agreează modul în care se comportă el în emisiune.

Evident, când s-a întors în casă le-a povestit și fetelor despre interacțiunea cu David. În acest context, și unele mame au avut ceva de comentat despre băiatul doamnei Mia. De exemplu, doamna Ana, mama lui Radu a spus că ea nu îl place și că i se pare arogant.

La toate aceste discuții a participat și mama lui David care a declarat că nu îi știa aceasta față.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top