Connect with us
Simona Gherghe face apel pentru găsirea mamei unui concurent de la "Mireasa"

Monden

Simona Gherghe face apel pentru găsirea mamei unui concurent de la „Mireasa”

Simona Gherghe face apel pentru găsirea mamei unui concurent de la „Mireasa”

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa, de la Antena 1, a făcut apel pentru găsirea mamei unui concurent de la Mireasa. Simona încearcă să dea de urma mamei lui Ionuț Ungureanu, unui dintre concurenții din casa băieților. Tânărul în vârstă de 30 de ani a intrat în casa Mireasă împreună cu mătușa lui, doamna Ermina. În repetate rânduri, până acum, el a declarat că își dorește să primească un semn din partea mamei lui. Simona Gherghe încearcă să îl ajute.

Simona Gherghe o caută pe mama concurentului

Simona Gherghe este decisă să ajute un concurent de la Mireasă, să își găsească mama. Prezentatoarea emisiunii matrimoniale de la Antena 1 a făcut un apel în direct, către mama lui Ionuț, dar și către cei care au informații cu privire la aceasta.

În filmulețul de prezentare realizat pentru emisiunea Mireasa, Ionuț Ungureanu are 30 de ani și spune că își dorește să  devină hair-stylist şi să aibă propriul său salon.

Ionuț este singur de aproape un an. Tânărul a declarat că ultima sa relaţie s-a încheiat din cauza infidelității partenerei. El participă la emisiune alături de mătușa lui, doamna Ermina, care este mamă a cinci copii. Ea este singura persoană care a fost alături de Ionuț, după divorțul dintre părinții lui.

Participă la emisiune cu mătușa lui

Doamna Ermina este determinată să îl însoare pe Ionuț în emisiunea Mireasa. Și Ionuț vrea să își găsească aleasa, pe care o visează având multă personalitate și fiind extrem de sinceră cu el și cu cei din jur.

Imediat după ce a pășit pragul casei Mireasa, Ionuț a început să aibă tot felul de răbufniri, pe care le-a pus pe seama tristeții sale. El a declarat că îi lipsește foarte mult mama lui despre care nu mai știe nimic de patru ani.

Imediat după divorț, el a rămas acasă, cu tatăl lui și cu fratele lui mai mic. Nu știe ce anume a determinat-o pe mama lor să nu îi caute după despărțirea de soț. Se pare că Ionuț suferă foarte tare din acest motiv. Ba chiar a declarat că speră ca mama lui să afle că el participă la emisiune și să îl caute prin intermediul acesteia, sau când va pleca acasă.

„Dacă mă vezi, vreau să îți spun că mi-e dor de tine. Sper să mă vezi la emisiune, și să mă suni și pe mine când plec de aici. Nu sunt supărat pe tine, te iubesc și vreau să ne întâlnim. Au trecut patru ani”, este mesajul pe care Ionuț i l-a transmis mamei lui care a părăsit familia.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top