Connect with us
Cornel Galeș a murit. Soțul regretatei Ileana Ciuculete și-a prevestit moartea

TV

Cornel Galeș a murit. Soțul regretatei Ileana Ciuculete și-a prevestit moartea

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier petrecut în Spania, în apropiere de Valencia, chiar pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Fostul soț al regretatei Ileana Ciuculete s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani.

Cornel Galeș se mutase din România în urmă cu doi ani împreună cu Viviana, partenera alături de care își refăcuse viața după moartea soției sale, Ileana Ciuculete. Însă, se pare că aceasta nu a rezistat prea mult pe meleaguri străine și între timp s-a întors acasă, punctează Click.ro.

Astfel, Cornel Galeș, care părăsise România și din cauza scandalurilor repetate pe avere de care a avut parte cu fiii Ilenei Ciuculete, se simțea foarte singur în Spania. De altfel, în ziua accidentului, acesta se afla, alături de doi prieteni, în drum spre un restaurant cu specific românesc pentru a sărbători Ziua României.

Din păcate, mașina în care se aflau aceștia, condusă de Cornel, a fost izbită frontal de o altă mașină, iar șoferul a murit. Cornel Galeș nu purta centura de siguranță în timpul impactului, aspect care i-ar fi putut salva viața în acest caz. Cornel Galeș se simțea foarte singur în ultima perioadă.

Acesta a depășit cu greu moartea soției sale, Ileana Ciuculete, decedată în 2017, ba chiar a încercat să se sinucidă după trecerea sa în nefiiință, însă tot iubirea ce i-o purta nu l-a lăsat să facă gestul necugetat.

Se pare că nu depășise complet durerea pierderii cântăreței de muzică populară, având în vedere că în ultima postare de pe Facebook, Cornel Galeș a recunoscut, indirect, că se simte foarte singur.

Ultima postare a lui Cornel Galeș pe contul său de Facebook, făcută cu doar 3 zile înainte să moară, a fost melodia Atât de singur” a celor de la Talisman. Postarea părea că prevestește tragedia ce urma să se întâmple, iar internauții au sesizat acest aspect: „Uite ca te-a luat Ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înţeles că se va întâmpla ceva rău!” ,

„Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” , „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alături de iubirea vieţii lui”, „Cu aceasta postare ţi s-a făcut un semn atât de singur ,şi ai plecat după iubirea vieţii tale Ileana odihna veşnică”, – sunt câteva din comentariile lăsate de prietenii virtuali la postarea cu pricina.

Cornel Galeș vorbea deseori despre Ileana Ciuculete. Cu toate că a încercat să-și refacă viața sentimentală, relația nu a rezistat și acesta intrase într-o perioadă de depresie. Conform Click.ro, spunea adesea „Ileana, ia-mă la tine”, ca şi cum şi-ar fi dorit asta.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top