Connect with us
Cristina Șișcanu intră în competiția Bravo, ai stil: „SUNT ÎNCREZĂTOARE”

TV

Cristina Șișcanu intră în competiția Bravo, ai stil: „SUNT ÎNCREZĂTOARE”

Cristina Șișcanu intră în competiția Bravo, ai stil și este extrem de încrezătoare. Recent întoarsă de la Survivor, Șișcanu este decisă să nu stea prea mult acasă, așa că a intrat imediat într-un alt proiect.

Cristina Șișcanu intră în competiția Bravo, ai stil: „SUNT ÎNCREZĂTOARE”

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, așa că nu a ezitat să își anunțe fanii că va putea fi urmărită de acum la emisiunea Bravo, ai stil de la Kanal D.

„Mă bucur foarte mult că am intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, îmi doresc să învăț lucruri despre modă și stil, aici, de la cei mai buni. Unul dintre punctele mele forțe este faptul că știu să combin piesele vestimentare. Am prins curaj, de-a lungul timpului, când de foarte multe ori, oameni avizați să facă acest lucru mi-au analizat ținutele vestimentare cu care m-am prezentat la diverse evenimente mondene.

Aceștia m-au aplaudat de foarte multe ori, și lucrul acesta mi-a dat curaj să încerc să fac combinații vestimentare îndrăznețe. Sunt încrezătoare că pot face lucruri foarte bune aici, la Bravo, ai stil! Celebrities”, spune Cristina Șișcanu.

În ediția din săptămâna precedentă Bianca Giurcanu și Bianca Rus au fost concurentele în pericol de eliminare, deoarece au avut cele mai mici punctaje. Alături de cele două, la propunerea de eliminare, s-au alăturat și Calină Dumitrescu și Andreea Tonciu, indicate de celelalte concurente. Până la urmă a ieșit din competiție Bianca Giurcanu.

Citește și: Simona Gherghe, reacție dură după ce s-a propus închiderea școlilor

Citește și: Surse: Școlile se închid de mâine, până după Paște

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top