Connect with us
Cum au reacționat fanii Exatlon România după eliminarea Geaninei. Ce spun despre Cătălin Cazacu

TV

Cum au reacționat fanii Exatlon România după eliminarea Geaninei. Ce spun despre Cătălin Cazacu

Geanina Stană a fost eliminată de la Exatlon pe 25 aprilie și va părăsi Republica Dominicană. Pe pagina oficială a Exatlon România începuseră ieri să circule mai multe teorii legate de eliminarea lui Cătălin Cazacu și despre o așa-zisă „regie” a producătorilor.

Speculațiile privind eliminarea lui Cătălin Cazacu au fost alimentate de diferite postări cu imagini care prezentau o listă de pe Wikipedia, despre care unii fani spuneau că ar fi ordinea eliminărilor.

Mai mult decât atât, o parte însemnată a fanilor Războinicilor își anunțaseră susținerea pentru Valentin și Geanina.

Imediat, au început să apară teorii pe grupurile fanilor emisiunii conform cărora show-ul ar fi regizat și că eliminările sunt deja știute, la fel ca și câștigătorul Exatlon România.

În acest context, eliminarea Geaninei a fost oarecum o surpriză pentru mulți dintre telespectatori.

Geanina Stană, mărturisiri cutremurătoare după ieșirea de la Exatlon. Prin ce tragedie a trecut

Păreri divizate ale fanilor Exatlon România

Iată ce au spun unii dintre fani după ediția de miercuri a Exatlon:

In sfârșit au avut și ei parte de fair-play. Ma bucur foarte mult ca nu a plecat Cazacu, el merita mult sa rămână, e cel mai corect, nu a bârfit niciodată și nu s-a plâns chiar dacă are accidentări mai multe decât toți la un loc. Nu pot sa zic ca îmi pare bine nici ca a plecat Geanina, însă clar Cazacu merita cel mai mult poziția asta. Bafta in continuare!

Unde sunt aia cu „E regie”, „E făcătură”? Au rămas fără glas. Idioții! Citeau de pe wikipedia lista in ordine alfabetică și aveau impresia ca stiu rezultatul.

Doliu in tabara Razboinicilor…N-a iesit un jucator puternic, cum se asteptau. Sa vedem de acum pe unde mai scot camasa…ca au raman cei mai buni Faimosi!

Sunt fan al RAZBOINICILOR , si pot sa spun ca ma bucur ca a iesit cine trebuia. RAZBOINICII nostri nu au nevoie de o veriga slaba pentru a castiga. Au dovedit ca sunt foarte buni  si ca vor castiga indiferent de adversar. Am toata increderea. SUCCES, RAZBOINICII MEI!!!

Cătălin Cazacu, dezvăluiri sfâșietoare: „M-am rupt de tot, uitasem”

Totuși, există încă telespectatori care consideră că emisiunea este regizată:

Dacă nu se specula pe internet ca pleacă Cazacu, el pleca, nu prea cred că s-a tinut cont de votul plublicului de data asta, doar ca să demonstreze că nu este adevărat ce se specula pe internet. L-au tinut pe Cazacu acolo.

Eu cred ca nu se tine cont de voturi niciodata , eliminarile sunt manipulate de producatori pentru raiting.

Si eu sunt sigura ca au dat-o la intors dupa ce au vazut ca sa aflat totul. Si Andreea Mantea a inceput emisiunea afirmand ca toata lumea se astepta la alt rezultat, oare de ce ? Asa ar fi corect sa se elimine in functie de performante si sa lupte cei mai puternici, ca este de la Faimosi sau de la Razboinici.

Cătălin Cazacu a trecut hopul, castana nu şi-a atins scopul. Sportivul continuă competiţia “Exatlon”, în îndepărtata Republică Dominicană

In urma voturilor telespectatorilor, Geanina Stana a acumulat punctajul cel mai mic si astfel a fost eliminata din concurs.

Inainte de a pasi in Arena, o liniste apasatoare si emotii uriase l-au incercat pe sportivul Catalin Cazacu, cel care incerca sa isi stapaneasca trairile si teama de a fi eliminat, facand haz de necaz pe seama “metodei castanei” prin care a ajuns sa fie propus spre eliminare.

“Ma tem! Daca as avea sanse si de unu la suta sa plec, tot m-as teme. Daca ar fi sa spun oamenilor de acasa ce a insemnat pentru mine, cred ca as rezuma totul prin a afirma ca daca as fi doctor as recomanda aceasta experienta oricarui pacient. Daca eu voi pleca acasa, am povestea cu castana: <Bai, pe mine m-a trimis acasa o castana>”, spunea aseara Catalin Cazacu, vizibil emotionat, inainte de a se anunta cine paraseste competitia.

Asteptarea deznodamantului de aseara, din Arena, l-a turburat enorm pe Catalin Cazacu, care afirma ca il macina intens fiecare clipa pana la aflarea verdictului.

“Mai rea decat situatie in care sunt acum este asteptarea care intensifica agonia. Oricat de mult am incercat sa ma pregatesc pentru acest moment, nu functioneaza”, adauga sportivul, vizibil afectat ca drumul lui la “Exatlon” s-ar putea sfarsi.

“Uitandu-ma in jurul meu, mi-am dat seama ca este posibil sa am o problema deoarece Geanina si cu Bruce duc foarte bine aceasta perioada a propunerilor pentru eliminare; ei zambeau, dormeau… M-am gandit ca poate este ceva in neregula cu mine, dupa care mi-am dat seama ca ei se afla aici de cinci saptamani, iar eu sunt de o si ultimele mele aminitiri de acasa sunt din anul 2017”, a adaugat acesta.

2 Comments

2 Comments

  1. liliana

    2018-04-26T17:23:03+03:00 at 17:23

    bine ca dreptatea a invins! eram hotarata sa nu mai urmaresc concursul exatlon daca ramanea Geanina cea mai slaba concurenta si pleca unul din cei doi baieti care aduc puncte echipei! DE FAPT NOI URMARIM ADEVARATA COMPETITIE! nu am ce sa admir la Roxana care face punc dupa punct pe incompetenta Geaninei! Sa faca puncte batindu-se cu o concurenta pa masura ei nu cu una slaba ! Aceasta este competitia!

  2. Mihai

    2018-04-26T11:00:33+03:00 at 11:00

    Sa fim rezonabili. E clar ca e regia producatorilor. In alta ordine de idei mie cazacu nu-mi place. In timpul concursului vorbeste si el mai mult decat trebuie. Cand colegul lor, Ionut, si-a perforat tibia el il ironiza ca face pe fetitza. Faimosii sunt aroganti, in frunte cu tembelul de kirita si de aceea publicul nu-i simpatizeaza, pe cand Razboinicii sunt mult mai modesti si nu jignesc cum o fac adversarii lor. Ori cum, Razboinicii au un jucator in plus, publicul. Publicum empatizeaza cu ei, e clar. Dar, una peste alta, de batut capul nu avem de ce sa ni-l batem, ca tot” cine trebuie” va castiga.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top