Dan Negru pleacă de la Antena 1? Unde va face emisiunea de Revelion anul acesta

08.04.2020
Dan Negru pleacă de la Antena 1? Unde va face emisiunea de Revelion anul acesta

Dan Negru este unul din cei mai cunoscuți și longevivi prezentatori, iar de ani de zile acesta este la Antena 1. Acum nu mai are o emisiune curentă, dar de 20 de ani face Revelionul ediție specială la Antena 1. Prezentatorul spune că a prevăzut ce se va întâmpla și că televiziune nu vor mai aloca bugete.

Industria media atat TV, print cât și online se confruntă cu mari dificultăți deoarece bugetele de publicate au scăzut. Este de așteptat ca programele TV să fie ceva mai puțin spectaculoase, iar în zona presei scrise unele publicații online și de tipar să dispară sau să-și schimbe radical forma.

Ce spune Dan Nengru, placă de la Antena 1?

„Produsele de lux vor dispărea, televiziunile nu vor mai aloca bugete ca până acum. Eu deja încep să mă gândesc dacă voi avea unde să fac Revelionul 2021, ce post TV își va permite să susțină financiar un astfel de eveniment.

Pentru că la mijloc vor fi 200, 250, 300 de mii de euro. Cine își va mai permite să cheltuie atâția bani? Părerea mea este că produsele de lux se vor prăbuși, vor dispărea, iar cel mai «bulit» voi fi eu. Exact cum am pățit și după criza din 2008. Va fi foarte, foarte greu, televiziunea se va prăbuși!”, a spus Dan Negru, conform cancan.ro.

„Eu nu cred că “s-a terminat” va exista vreodată în timpul vieţii generaţiei noastre. Vom fi extrem de marcaţi de ceea ce s-a întâmplat, îndeajuns ca să fim mereu îngrijoraţi de acum înainte. Lumea va trăi cu frică ani mulţi de acum încolo, indiferent dacă se va descoperi un vaccin sau un tratament. Oamenii vor avea teama pandemiei, oricare ar fi ea, mulţi ani de acum înainte. Nu va exista un “s-a terminat”. Ăsta e un optimism nerealist.

Divorţurile n-au existat în familile noastre. Părinţii mei, bunicii mei, unchii şi mătuşile mele nu am avut niciun divorţ în familie. Familia Codruţei, de asemenea. Părinţii ei, bunicii, toţi au trăit şi trăiesc împreună. Părinţii mei au fost deportaţi în Bărăgan vreme de cinci ani, în condiţii inumane, zilnic aproape de moarte, aşa că povestea cu virusul e o nimica toată pe lângă ce au trăit ei, zilnic, la graniţa morţii.

Dacă au reuşit să supravieţuiască şi să reziste în condiţii cumplite împreună, de ce n-am face-o noi în vremuri atât de uşoare. Faptul că Codruţa e medic şi eu am alt job ne-a ajutat. Cunosc multe cazuri în care ambii parteneri au aceeaşi meserie. E greu şi adeseori plictisitor,” a mai spus Dan Negru.