Categorii TV

Denise Rifai poate reveni la TV: ce a răspuns jurnalista când a fost întrebată asta

Prezentatoarea TV, Denise Rifai a demisionat de la postul Realitatea Plus la începutul lunii. Aceasta a fost invitată la emisiunea Teo Show și a vorbit despre adevăratele motive ale demisiei, dar și despre planurile sale de viitor. Află mai multe detalii din rândurile următoare.

Denise Rifai poate reveni la TV: ce a răspuns jurnalista când a fost întrebată asta

După demisia de la începutul lunii martie, Denise Rifai a apărut pentru prima oară la TV la o emisiune. Aceasta a fost prezentatoarea emisiunilor „Jocuri de putere” și „Legile puterii” a vorbit despre adevăratul motiv al demisiei și ce planuri de viitor are.

În cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, Denise a povestit despre perioada în care a stat acasă după plecarea de la Realitatea Plus. A fost întrebată dacă va reveni pe marile ecrane sau dacă vrea să își schimbe cariera pentru perioada următoare. Aceasta a spus că este doar o pauză în cariera sa și că se va întoarce în televiziune fără regrete. Aceasta a declarat următoarele:

„E doar o pauză. Nu pot să am atâta treabă încât să nu mă întorc în televiziune”, a mai spus jurnalista. Fosta moderatoare a spus că schimbările editoriale de la Realitatea Plus au determinat-o să se retragă: „Câteodată, editorial vorbind, se mai plimbă lucrurile. Am zis că trebuie să mă opresc puțin ca să pot fi din nou eu”.

În tinerețe Denise Rifai a lucrat la un post de radio rock cumpărat ulterior de Adevărul. După ce l-a intervievat pe Adrian Nastase, Denise a primit oferte de angajare de la diverse televiziuni, dar a decis să lucreze pentru Realitatea Plus.

Conform acesteia motivul plecării de la televiziune a fost o diferența de opinie cu cei din conducere. De asemenea, aceasta are o schiță a unui proiect de televiziune pe care să îl modereze.

„Aș vrea să fie la fel. Câteodată drumurile astea în viață, editorial vorbind, încep să se desprindă. Am zis să mă opresc puțin să fiu eu înapoi. O emisiune în care să vedem toate laturile pe care le au politicienii, dacă sunt buni dansatori. Să vedem ce talente au. Ar fi o treabă, nu?”

Share
Scris de
Oana Pauna

Acest site foloseste cookies.

Read More