TV

Detalii importante despre Roxana Ghiță. Cu ce probleme de sănătate se confruntă războinica

Survivor este una dintre cele mai complicate competiții, care testează limitele concurenților și îi supune la cele mai grele probe. Atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, participanții duc o luptă grea și încearcp din răsputeri să facă față. Mulți dintre ei au clacat și nu au mai putut face față, ajungând pe mâna medicilor. Printre aceștia se numără și Roxana Ghiță, de la Războinicii.

Roxana Ghiță nu este grav bolnavă

Roxana Ghiță de la Războinicii a lipsit, duminică seara, 14 februarie, de la consiliul de nominalizare. Prezentatorul Survivor 2021 a anunțat că aceasta se află sub supravegherea medicilor din cauza unor probleme de sănătate care nu i-au permis să mai participe la show-ul momentului.

Din cauza condițiilor grele din Dominicană, Războinica a cedat. În tot acest timp, cât a lipsit, zolgeii ei s-au gândit la ea mereu. De la Wowbiz.ro, aflăm că Mihaela a vorbit despre starea acesteia de sănătate. Colega sa a a declarat că nu are probleme grave, ci este vorba despre ceva la ovare. Nu este o complicație mare, dar trebuie să stea sub supravegherea medicilor cât mai mult, până când lucrurile revin la normal.

Imediat ce ea se va simți mai bine, va reveni pe teren. Roxana este mai determinată decât niciodată și vrea să demonstreze cât mai multe la Survivor România. Această lovitură nu a pus-o la pământ, ci a ambiționat-o și mai tare pe concurenta din echipa albastră.

„Roxana nu are o problemă gravă. Ea are o problemă cu ovarele. A fost la un moment dat externată și trebuia să vină înapoi în camp. Am înțeles că până să o aducă în camp i s-a făcut înapoi rău, dar nu e nimic grav, trebuie doar ținută mai mult sub supraveghere.

Din ce am înțeles este hotărâtă să se întoarcă, iar pauza asta cât a stat la spital nu a făcut-o să dea înapoi. Din ce am înțeles, ea nu vrea acasă”, a declarat Mihaela de la Războinici, în exclusivitate pentru „Ștafeta mixtă”.

Roxana nu este singura care are probleme de sănătate. Și Alexandra Stan se află cum sub atenta supraveghere a medicilor, după ce a acuzat că se simte rău. Ea își dorește să plece acasă, pentru că simte că nu mai poate face față.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-02-16T20:18:25+02:00 20:18

Share
Scris de
Vladimir Daniela

Acest site foloseste cookies.

Read More