Connect with us
Dezastru la Pro TV pleacă cea mai veche vedetă a postului! Bebe Cotimanis (serial Vlad) se duce la Prima TV: „Mă plăteau prost”

TV

Dezastru la Pro TV pleacă cea mai veche vedetă a postului! Bebe Cotimanis (serial Vlad) se duce la Prima TV: „Mă plăteau prost”

Bebe Cotimanis, cea mai veche vedetă Pro TV, chiar și mai veche ca Andreea Esca, emblema postului, pleacă de la Prima TV din motive financiare. Deși el era vocea Pro TV, cel care anunța în promo serialele, emisiunile și era ușor de recunoscut de telespectatori, se pare că reprezentații postului au refuzat să-i facă o oferă financiară decentă dupa 25 de ani de muncă și acest a ales să plece la Prima TV, dar colaborează ca voiceover la Look Sport.

Bebe Cotimanis pleacă de la Pro TV, ce se întâmplă cu rolul său din „Vlad”

Bebe Cotimanis, unul din cei mai apreiciați actori de teatru și film din România, a lucrat la Pro TV vreme de 25 de ani. El era vocea Pro TV, iar în termeni tehnici meseria lui era de „voiceover” adica vocea care prezintă în pauzele publicitare și promoționale ale postului reclame la emisiuni, filme, producții.

Vreme de 25 de ani, alături de Valentin Teodosiu, dat și el la o parte de conducerea postului care este rege în audiențe.

Valentin Teodosiu, vocea 2 Pro TV a plecat si el

Valentin Teodosiu, vocea 2 Pro TV a plecat si el

Întrebat de site-ul republica.ro, cum a ajuns să fie vocea Pro TV, vocea 2 după Bebe Cotimanis, Teodosiu a răspuns:

În vara lui 1995, m-a chemat Adrian Sârbu și mi-a zis: „Vino să fii voice-over!”

„Să fiu ce?”, am întrebat. De unde era eu să știu ce înseamnă voice-over?! Puneam deja voci la ProFM și la Canal31, dar nu știam că sunt voice-over.

„Să pui voce pe promo-uri, la filme, la știri, la emisiuni. Îți dau 3.000 de dolari pe lună.”

Am făcut exact mutra ta: mi-au ieșit ochii din cap.

„Nu pot”, i-am spus, „nu mă simt bine și nu vreau să te-ncurc”.

Mă luptam rău cu depresia: soție, amantă, copil, muncă, nu mai făceam față.

„E chiar așa grav?”

„Da”, i-am zis.

„Bine, fă-te bine și vorbim atunci.”

M-am făcut bine datorită lui Horațiu Mălăele. Ajunsesem într-o stare groaznică: nu mâncam, nu dormeam, aveam gânduri suicidale, nu vorbeam cu nimeni. Eram eu cu mine. Horațiu a venit la spital, m-a mângâiat, m-a pupat pe frunte și mi-a spus: „Teo, lasă femeile, lasă grijile, și fă ce știi tu mai bine să faci!” Și de atunci asta am făcut: actorie.

Bebe Cotimanisa explicat că pleacă de la Pro TV din motive financiare, acesta a declarat pentru paginademedia.ro că a plecat pentru că i s-a propus un salariu mai mic.

„Bebe Cotimanis: „S-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect.

Au încercat să mă țină, dar la un preț mai mic.”, a declarat Bebe Cotimanis într-un interviu dat pentru Pagina De Media, lui Petrișor Obae.

„M-am trezit într-o seară, mi-a telefonat Sârbu (fostul patron Pro TV), și mi-a spus dacă poți să te preznți pentru că vei fi vocea postului. Eu am făcut înainte de astea vocea lui Iisus și m-au selectat acolo. Deodată brusc m-am trezit vocea Pro  Tv și Mona Segall m-a liniștit că nimeni nu știe să facă promo-uri de televiziune. M-am trezit într-un studio la Avrig, în caseta mea de înregistrare cu un microfon în față și cu vreo 6 ore de înregistrare. Pro TV urma să lanseze promo-uri pentru viitorul post.  A fost dificil că am făcut din instinct  chestia asta. M-au chemat de pe o zi pe alta. Atâta tin minte, nu mă mai țineau picioarele. Am făcut vocile în picioare, n-am obosit, dar mă cam dor picioarele i-am spus lui Mona Segal. În momentul ăla ne-am apucat de repriza a doua să stau jos, era mult mai bine.

Îi știam pe Adrian Sârbu și Mona Segall de la „Cartea cărților”, a declarat Bebe Cotimanis pentru paginademedia.ro.

Bebe Cotimanis spune că la început a fost nevoie să traga mai multe duble. „Noi primeam exemple de la BBC, de la CNN, până nu mă simt eu relaxat cu ceea ce spun, nu mă simt relaxat cu ceea ce zic”.

Plecarea de la Pro TV s-a produs strict din motive financiare, iar Bebe Cotimanis este acum vocea Prima TV și Look Sport. Acesta își va păstra și rolul din serialul „Vlad” de la Pro TV.

Vocea actuală a Pro TV este George Vintilă. Bebe Cotimanis a fost și jurat la Românii au talent, timp de un sezon și spune că a plecat de la emisiune pentru că era prea sensibil.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top