Connect with us
Diana Belbiță, eliminată de la Exatlon. Faimoșii au pierdut un membru

TV

Diana Belbiță, eliminată de la Exatlon. Faimoșii au pierdut un membru

Diana Belbiță este cea care a fost eliminată de la Exatlon, ediția de miercuri, 18 aprilie. Ea a fost cea care a adunat cele mai puține voturi de susținere din partea fanilor.

Nominalizările pentru eliminare au fost Larisa Vasile, Diana Belbiță și Geanina Stana.

„Prinţesa” a plâns alături de fete când a auzit că este eliminată, dar a spus că se aştepta la această decizie.

Huff.ro anunţase într-un articol anterior că Diana este favorită la eliminare.

La începutul emisiunii de azi, Diana Belbiță a acuzat că nominalizările au fost o strategie a băieților. Ea s-a considerat profund nedreptățită, avansând ideea că băieții sunt cei care fac legea în echipa Faimoșilor.

„Băieții s-au susținut între ei și noi nu am avut nimic de spus. Nu pot să cred că sunt un concurent așa slab încât nu m-aș putea compara cu ei”, a spus Belbiță în startul emisiunii de azi.

Tensiunile au continuat şi la Arenă, unde băieţii au fost acuzaţi că nu ţin cont de părerile fetelor.

Giani Kiriţă s-a contrat cu Diana Belbiţă, pe care a acuzat-o că „a jucat mai mult pe la restaurante”.

Diana Belbiță, în scandal cu băieții Faimoși

Ediția de ieri a fost una incendiară, presărată cu acuzații ale Dianei Belbiță la adresa Faimoșilor pentru nominalizări. Băieții au replicat spunând că singurul criteriu pentru nominalizare au fost punctele acumulate de-a lungul concursului.

„Incerc sa imi dau seama care este sportivul cu cea mai buna prestatie de pana acum. Aveam 3 variante, avand in vedere ca Geanina va fi propusa si pe mine nu ma pot propune.

Catalin Cazacu a fost de 2 ori declarat Player of the week, Giani Kirita, la fel, cred ca de doua ori a fost Player of the week, deci cumva ei doi ies din discutie. Valentin are protectie.

Mai ramane Diana Belbita sau Larisa. M-a intristat putin ca ideea unei propuneri a starnit o reactie atat de violenta din partea ei. Tin la oamenii, judec dupa performanta sportiva si asta e singurul motiv pentru care nu o sa o propun pe Diana, desi in ultimul timp, mai valoroasa este Larisa.

Mai mult, Larisa a  stiut sa treaca zambind peste fiecare nominalizare”, a spus Vladimir Drăghia.

„Voi merge pe aceleasi considerente sportive. Optiunile ramase au fost baietii si cele doua fete. Dupa o discutie in acel consiliu, meciuri, puncte aduse si puncte pierdute, am ajuns toti la concluzia ca Diana Belbita”, a punctat Valentin.

Mama Dianei i-a luat apărarea fetei sale, din platoul WOWBiz, și a acuzat o ruptură în tabăra Faimoșilor.

E clar ca ruptura s-a produs intre ei, la cum o cunosc eu pe Diana, in momentul in care isi da seama ca cineva e pervers, se retrage. Ii va fi foarte greu sufleteste pentru ca va fi singura, va trebui sa lupte.

Va fi ea impotriva lor.

Nu mai poate avea incredere in unul care ii spune <Nu stii sa inoti, nu mai stai!> sau in altul care spune <E mai bun nu stiu care decat tine!>. E o lectie de viata pentru ea, e tanara, va trece peste, indiferent de rezultatul care va fi in seara asta, a spus Crina Belbiță.

3 Comments

3 Comments

  1. Radu Humor

    2018-04-19T22:10:29+03:00 at 22:10

    Daţi vă rog şi comentariul meu ! Mulţumesc !

  2. Radu Humor

    2018-04-19T20:00:02+03:00 at 20:00

    Belbiţă primeşte plata pentru atitudinea ei insultătoare şi zeflemitoare la adresa Războinicilor, pentru faptul că i-a ţinut hangul lui Chiruţă care s-a comportat ca un mojic, nu ca un sportiv în această competiţie sportivă ! Pun pariu că atunci când va fi nominalizat Giani, chair dacă ar fi împreună cu unul de valoarea lui Oltin, sau a Geaninei, va părăsi competiţia urgent, cu coada între picioare, ca orice javră, nu ca un „câine roşu” ( pe care l-a făcut de râs cu comportamentul lui de mahalagiu sadea !) .
    Singurul care va avea curajul să-l propună pare a fi Valentin şi în mai mică măsură Vladimir, care nici nu-şi dă seama cît a pierdut acompaniindu-l, ba chiar încurajându-l pe unul ca Giani să insulte birjăreşte !
    P.S.
    Pentru că scrii fără diacritice am înţeles iniţial că te referi la fetele de la fai-moşi (sîc !) şi nu la feţele lor şi eram gata să te contrazic : Larisa chiar este o persoană deosebită şi valoroasă ! Păcat că nu va scăpa nici ea de ” violul” epavelor conduse de unul ca Giani ( până când va fi propus spre eliminare şi va ieşi cu siguranţă !) !
    Te asigur, Liviule că nimeni de la Războinici n-a intervenit, în nici un fel în ce-o priveşte pe „prinţesa” ajunsă cerşetoare din vina ei :acceptarea şi încurajarea ieşirilor nesportive şi lipsite de fair-play a unuia ca acest Giani Chiriţă !
    Apropos ! Vouă nu vă este scârbă să vedeţi mizeria de pe corpurile faimoşilor, ce aduce aminte de pereţii toaletelor publice , pe care-şi lasă „operele” tot felul de „artişti” inculţi, obraznici şi macabri ?
    Ai văzut în echipa Mexicului, sau a Turciei asemenea manifestări artistice de piele pusă la bătaie….de joc ?!

  3. liviu dumitru

    2018-04-19T07:34:20+03:00 at 7:34

    Proasta miscare si lipsita de onoare, cine a votat sa iasa Diana, este prost si cinic, razboinic , faimos, in toate este un cod nescris de respect, intre hoti , puscariasi , lichele, oameni ai strazi, aici se pare ca nu.Diana, prin comportament si verticalitate trebuia sa ramana.Daca cei care au contribuit la iesirea Dianei sunt din tabara Razboinicilor au facut o miscare proasta, de ce; 1- deoarece Diana nu era cea mai buna si norocoasa in echipa Faimosilor, 2 -stiti expresia cu ”pionul otravit” in conditiile date , de conflict ,era poate un balast pentru faimosi.Daca cei care au contribuit sunt din tabara Faimosilor este si o mai mare prostie; 1 -Diana este o luptatoare, frumoasa, desteapta, combatanta , demna, veticala, din respect pentru ce a facut timp de 100 de zile trebuia sa ramana, 2 -ca imagine, aveti numai fete caraghioase la baieti ,in echipa faimosilor, parodii, aceasta fata era motorul , ”barbatul” echipei , nu Geani .Si aici ca si la alegerile FRF se vad interese si oamenii din spatele lor ,marunti si stupizi, superficiali,trist, suntem bolnavi ca natie, vederea de ansamblu , onoarea, demnitatea, ne lipsesc .Priviti la poza din profil, este cu mesaj.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top