TV

Diana Belbiță, eliminată de la Exatlon. Faimoșii au pierdut un membru

Diana Belbiță este cea care a fost eliminată de la Exatlon, ediția de miercuri, 18 aprilie. Ea a fost cea care a adunat cele mai puține voturi de susținere din partea fanilor.

Nominalizările pentru eliminare au fost Larisa Vasile, Diana Belbiță și Geanina Stana.

„Prinţesa” a plâns alături de fete când a auzit că este eliminată, dar a spus că se aştepta la această decizie.

Huff.ro anunţase într-un articol anterior că Diana este favorită la eliminare.

La începutul emisiunii de azi, Diana Belbiță a acuzat că nominalizările au fost o strategie a băieților. Ea s-a considerat profund nedreptățită, avansând ideea că băieții sunt cei care fac legea în echipa Faimoșilor.

„Băieții s-au susținut între ei și noi nu am avut nimic de spus. Nu pot să cred că sunt un concurent așa slab încât nu m-aș putea compara cu ei”, a spus Belbiță în startul emisiunii de azi.

Tensiunile au continuat şi la Arenă, unde băieţii au fost acuzaţi că nu ţin cont de părerile fetelor.

Giani Kiriţă s-a contrat cu Diana Belbiţă, pe care a acuzat-o că „a jucat mai mult pe la restaurante”.

Diana Belbiță, în scandal cu băieții Faimoși

Ediția de ieri a fost una incendiară, presărată cu acuzații ale Dianei Belbiță la adresa Faimoșilor pentru nominalizări. Băieții au replicat spunând că singurul criteriu pentru nominalizare au fost punctele acumulate de-a lungul concursului.

„Incerc sa imi dau seama care este sportivul cu cea mai buna prestatie de pana acum. Aveam 3 variante, avand in vedere ca Geanina va fi propusa si pe mine nu ma pot propune.

Catalin Cazacu a fost de 2 ori declarat Player of the week, Giani Kirita, la fel, cred ca de doua ori a fost Player of the week, deci cumva ei doi ies din discutie. Valentin are protectie.

Mai ramane Diana Belbita sau Larisa. M-a intristat putin ca ideea unei propuneri a starnit o reactie atat de violenta din partea ei. Tin la oamenii, judec dupa performanta sportiva si asta e singurul motiv pentru care nu o sa o propun pe Diana, desi in ultimul timp, mai valoroasa este Larisa.

Mai mult, Larisa a  stiut sa treaca zambind peste fiecare nominalizare”, a spus Vladimir Drăghia.

„Voi merge pe aceleasi considerente sportive. Optiunile ramase au fost baietii si cele doua fete. Dupa o discutie in acel consiliu, meciuri, puncte aduse si puncte pierdute, am ajuns toti la concluzia ca Diana Belbita”, a punctat Valentin.

Mama Dianei i-a luat apărarea fetei sale, din platoul WOWBiz, și a acuzat o ruptură în tabăra Faimoșilor.

E clar ca ruptura s-a produs intre ei, la cum o cunosc eu pe Diana, in momentul in care isi da seama ca cineva e pervers, se retrage. Ii va fi foarte greu sufleteste pentru ca va fi singura, va trebui sa lupte.

Va fi ea impotriva lor.

Nu mai poate avea incredere in unul care ii spune <Nu stii sa inoti, nu mai stai!> sau in altul care spune <E mai bun nu stiu care decat tine!>. E o lectie de viata pentru ea, e tanara, va trece peste, indiferent de rezultatul care va fi in seara asta, a spus Crina Belbiță.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-04-18T23:05:27+03:00 23:05

Vezi comentarii

  • Belbiţă primeşte plata pentru atitudinea ei insultătoare şi zeflemitoare la adresa Războinicilor, pentru faptul că i-a ţinut hangul lui Chiruţă care s-a comportat ca un mojic, nu ca un sportiv în această competiţie sportivă ! Pun pariu că atunci când va fi nominalizat Giani, chair dacă ar fi împreună cu unul de valoarea lui Oltin, sau a Geaninei, va părăsi competiţia urgent, cu coada între picioare, ca orice javră, nu ca un "câine roşu" ( pe care l-a făcut de râs cu comportamentul lui de mahalagiu sadea !) .
    Singurul care va avea curajul să-l propună pare a fi Valentin şi în mai mică măsură Vladimir, care nici nu-şi dă seama cît a pierdut acompaniindu-l, ba chiar încurajându-l pe unul ca Giani să insulte birjăreşte !
    P.S.
    Pentru că scrii fără diacritice am înţeles iniţial că te referi la fetele de la fai-moşi (sîc !) şi nu la feţele lor şi eram gata să te contrazic : Larisa chiar este o persoană deosebită şi valoroasă ! Păcat că nu va scăpa nici ea de " violul" epavelor conduse de unul ca Giani ( până când va fi propus spre eliminare şi va ieşi cu siguranţă !) !
    Te asigur, Liviule că nimeni de la Războinici n-a intervenit, în nici un fel în ce-o priveşte pe "prinţesa" ajunsă cerşetoare din vina ei :acceptarea şi încurajarea ieşirilor nesportive şi lipsite de fair-play a unuia ca acest Giani Chiriţă !
    Apropos ! Vouă nu vă este scârbă să vedeţi mizeria de pe corpurile faimoşilor, ce aduce aminte de pereţii toaletelor publice , pe care-şi lasă "operele" tot felul de "artişti" inculţi, obraznici şi macabri ?
    Ai văzut în echipa Mexicului, sau a Turciei asemenea manifestări artistice de piele pusă la bătaie....de joc ?!

  • Proasta miscare si lipsita de onoare, cine a votat sa iasa Diana, este prost si cinic, razboinic , faimos, in toate este un cod nescris de respect, intre hoti , puscariasi , lichele, oameni ai strazi, aici se pare ca nu.Diana, prin comportament si verticalitate trebuia sa ramana.Daca cei care au contribuit la iesirea Dianei sunt din tabara Razboinicilor au facut o miscare proasta, de ce; 1- deoarece Diana nu era cea mai buna si norocoasa in echipa Faimosilor, 2 -stiti expresia cu ''pionul otravit'' in conditiile date , de conflict ,era poate un balast pentru faimosi.Daca cei care au contribuit sunt din tabara Faimosilor este si o mai mare prostie; 1 -Diana este o luptatoare, frumoasa, desteapta, combatanta , demna, veticala, din respect pentru ce a facut timp de 100 de zile trebuia sa ramana, 2 -ca imagine, aveti numai fete caraghioase la baieti ,in echipa faimosilor, parodii, aceasta fata era motorul , ''barbatul'' echipei , nu Geani .Si aici ca si la alegerile FRF se vad interese si oamenii din spatele lor ,marunti si stupizi, superficiali,trist, suntem bolnavi ca natie, vederea de ansamblu , onoarea, demnitatea, ne lipsesc .Priviti la poza din profil, este cu mesaj.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More