Connect with us
Mireasă pentru fiul meu revine la Antena 1 sub denumirea „Mireasă”

TV

Mireasă pentru fiul meu revine la Antena 1 sub denumirea „Mireasă”

Emisiunea Mireasă pentru fiul meu reapare la Antena 1 sub denumirea „Mireasă”. Castingul pentru un nou sezon MFPM a început, caravana Antena 1 pleacă prin țară.

Casting deschis pentru toți cei care visează să se căsătorească și să întemeieze o familie. Astfel fetele bune de măritat, băieții și mamele lor sunt așteptate de producători pe adresa de email casting@antena1.ro sau se pot prezenta direct la caravană.

Program caravană Mireasă pentru fiul meu

  • Craiova şi Constanţa, pe 25 noiembrie
  • Timişoara şi Galaţi, pe 26 noiembrie
  • Cluj-Napoca şi Iaşi, pe 27 noiembrie
  • Sibiu şi pe 6, 7 8 decembrie în Bucureşti.

Show-ul va începe cel mai probabil în ianuarie la Antena 1 și va avea un program de difuzare cu Mireasă pentru fiul meu. Prezentatoarea favorită a fanilor emisiunii este Mirela Boureanu Vaida, care ar putea să preia fotoliul de prezentator.

Prezentatoarea MPFM a fost dată afară brusc de  Antena 1

La începutul anului 2019, Mirela Boureanu Vaida a fost lasată fară serviciu și a stat pe bară până când a preluat postul de prezentator Acces direct.

„E adevărat. Nu mai am contract cu Antena 1, în acest moment. După 7 ani de emisii live, zilnic, cu câteva mici perioade de repaus, atunci când am născut, acum sunt liberă de orice angajament.

Au fost 7 ani extrem de frumoși, de fructuoși, de plini de experiențe și de satisfacții profesionale, însă am avut și parte de câteva experimente neplăcute în ultima perioadă, în ceea ce privește formatele TV care mi-au fost date.

Lucrul acesta m-a obosit, m-a dezamăgit chiar”, a declarat Mirela Vaida

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Mircea

    2019-11-14T10:10:18+02:00 at 10:10

    N o plangem noi pe Vaida ,nu intelegem cum e posibil sa iei salariu de la stat si sa ai si o emisiune TV …
    Doamna Mirela Vaida este ANGAJATA a teatrului de revista dar presteaza zilnic la televiziune…cum vine asta??? Oare prezenta la teatru este doar pe hartie?!
    Acesta este cazul unei bugetare ce trece pe la teatru din cand in cand dar isi ia salariu integral.Romania pilosilor! Si ne mai intrebam de ce pleaca tinerii din tara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top