Connect with us
Diana Șoșoacă, umilită din nou la TV. A fost dată afară din emisiunea lui Gâdea

TV

Diana Șoșoacă, umilită din nou la TV. A fost dată afară din emisiunea lui Gâdea

Diana Șoșoacă este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului, care atrage atenția cu fiecare apariție în public. Este foarte vocală și nu ezită să-și dea cu părerea nici atunci când vine vorba de domenii pe care nu le stăpânește prea bine. În ultima perioadă a avut de făcut tot mai multe comentarii pe teme medicale, iar lucrurile au degenerat de fiecare dată. De data aceasta, a fost dată afară din emisiunea lui Mihai Gâdea.

Diana Șoșoacă lovește din nou

Diana Șoșoacă continuă atacurile și scandaluri în public. Invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea, ea a abordat subiectul legat de vaccinare, care se pare că este preferatul ei în ultima perioadă, printre altele din domeniul medical, deși nu este specializată în acest sens.

În timp ce jurnalistul Mirel Curea încerca să vorbească, Diana l-a întrerupt de mai multe ori. Aceasta l-a întrebat pe bărbat dacă s-a mai vaccinat în trecut antigripal, iar acesta a răspuns clar că a făcut-o de mai multe ori, chiar și în luna noiembrie a anului trecut, chiar la începutul sezonului rece.

Senatoarea nu a încetat și a continuat să adreseze întrebări în timp ce alții discutau, iar de data aceasta a cerut explicații clare, dorind să afle cine este responsabil atunci când un om întâmpină reacții adverse după vaccinarea anti-covid-19. Jurnalistul i-a dat un răspuns care nu i-a fost deloc pe plac.

„Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu”, a declarat Mirel.

Nemulțumită de cum decurge discuția cu jurnalistul, Diana Șoșoacă s-a întors cu spatele la acesta, ceea ce l-a deranjat pe prezentatorul Mihai Gâdea. Ea a explicat că este dreptul ei să primească răspunsuri la toate întrebările pe care le adresează în calitate de invitat, însă Gâdea i-a cerut să dea dovadă de respect față de ceilalți.

 „Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe. Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, vă opresc microfonul.”, a spus Mihai Gâdea vizibil deranjat de reacția femeii.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cum s-au cunoscut Diana Șoșoacă și George Simion. Ce a provocat ruptura dintre ei - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top