Din nou scandal la Exatlon! Ce au făcut fanii după nominalizările lui Ștefan, Alina și Roxana. Cine va fi eliminat

04.04.2018
Din nou scandal la Exatlon! Ce au făcut fanii după nominalizările lui Ștefan, Alina și Roxana. Cine va fi eliminat

Ediția din 3 aprilie de la Exatlon a dus la producerea unui nou scandal. Faimoșii au învins Războinicii cu scorul de 10-8 și au obținut casa și imunitatea. Ștefan, Alina și Roxana au fost propuși pentru eliminare.

Nervii au cedat după joc. Războinicii au acuzat faptul că Faimoșii au trișat și că Oltin și Geanina (proaspăt sosită) s-au dat accidentați pentru a nu evolua.

Citeste si – Update: S-a aflat numele celui eliminat de la Exatlon, din data de 4 aprilie

Alex a făcut acuzațiile după Arenă, iar Geanina a recunoscut că în urma unei consultări cu echipa a luat decizia să nu joace pentru că avea o ușoară accidentare.

Faimosii au castigat jocurile cele mai importante, iar noi am ramas din ce in ce mai putini. Punctele slabe ale noastre s-au vazut, iar in urma jocurilor, cei slabi au plecat acasa, iar cei puternici au ramas in concurs.

Acum, frustrarea mea este urmatoarea: am simtit ca in ultimele saptamani am ramas cei puternici, potenti sa beneficiem de punctele slabe ale adversarilor, dar surpriza a fost ca nu am putut juca impotriva adversarilor mai slabi, ci am jucat cu . Nu am putut echilibra balanta, asa cum ar fi fost normal.

Fiecare concurent care a ajuns in acest concurs, mai devreme sau mai tarziu, a spus ca vrea sa isi depaseasca limitele; atunci cand vii de cateva zile, te opresti pe circuit si spui ca te-ai lovit la mana sau ca ai probleme cu spatele, limitele tale sunt destul de scazute, nu asa cum ai afirmat la inceput”, a spus Alex, facand referire atat la Oltin, cat si la Geanina, din tabara Faimosilor.

Cuvintele lui au stârnit reacții acide din partea Faimoșilor, care consideră că spusele lui Alex nu au sens și că acesta nu caută sa se bată de la egal la egal.

„Lasati-ma putin sa inteleg! Deci frustrarea lui in acest concurs, el care se considera puternic, printre cei mai puternici, asa cum s-a autointitulat, frustrarea lui in acest concurs este ca nu se poate lupta cu cei mai slabi din acest concurs?”, a spus Vladimir Draghia.

Citește și: Anca, adevărul despre idila dintre Ștefan și Alina! Pe cine place concurenta, în secret

Fanii, revoltați de atitudinea Faimoșilor

Fanii emisiunii și-au manifestat nemulțumirea față de Faimoși pe pagina oficială a show-ului difuzat de Kanal D. Aceștia au acuzat strategia aleasă de cei în roșu.

Iată câteva dintre comentarii

Ce fac faimosii, nu e strategie, e hotie. La exatlon toti concurentii trebuie sa participe la joc in mod egal.

Strategie este atunci cand se sfatuiesc cine pe cine alege atat, fazele cu Inotul la Draghia si concureaza doar El sau la Belbita deloc sunt pentru creduli.  „Accidentarile” sunt de fatada.

Razboinicii joaca impotriva unei echipe lipsite total de bun simț,de asta au si pierdut de multe ori,deoarece cei din echipa adversa,mereu au castigat necinstit! Si vor face acelasi lucru, pana la final.

Rusinos! Sa te dai accidentata la 2 zile de la sosire, mai mult decat rusinos! Lipsa de respect pentru ceilalti, care rabda foame de 3 luni. Daca stia ca i se rup unghiile asa usor trebuia sa stea la bravo ai stil! 

Vreau sa merg si eu in Dominicana, sa stau pe margine vreo doua luni spunanad ca sunt accidentata, apoi vin acasa bronzata de soare si scaldata de valurile oceanului!!!!! Hai, se poate? Vreau si eu!

Cine va fi eliminat pe 4 aprilie la Exatlon

Situația pentru Războinici este una foarte delicată. Ei vor rămâne în patru după eliminarea de la Exatlon 4 aprilie. Ionuț desemnat Player of The Week, s-a accidentat foarte rău și nu se știe când va putea evolua și dacă va fi la capacitate maximă.

Alex a câștigat proba de imunitate, astfel că, automat, Ștefan, Alina și Roxana au intrat la eliminare.

Pe grupurile fanilor Exatlon, susținătorii Războinicilor au demarat o campanie de susținere a lui Ștefan, mai ales că fanii Faimoșilor au anunțat că acesta va fi ținta lor.

Ștefan este printre cei mai apreciați concurenți de către fani, astfel că el are șanse mici să plece din Republica Dominicană. Cea eliminată se va decide dintre Roxana și Alina.

Citește și: Didi Bulimar, primele declarații de la revenirea în țară. Ce s-a întâmplat în ziua eliminării ei