Connect with us

TV

Doi foști concurenți de la „Insula iubrii” au devenit părinți pentru prima dată

Una dintre fostele concurente de la „Insula iubirii” a devenit mamă pentru prima dată. Chiar dacă mulți fani credeau că cei doi nici măcar nu mai sunt împreună, se pare că relația lor a evoluat foarte mult, iar de curând au devenit părinți pentru prima dată.

Bogdan și Andreea Ghiceanu, care au participat în primul sezon la emisiunea „Insula iubirii”, au devenit părinții unei fetițe sănătoase.
Fosta concurentă a emisiunii care testează cuplurile a postat chiar și prima fotografie cu bebelușul.

„Te iubesc”, a scris Andreea, fostă concurentă la „Insula Iubirii”, în dreptul unei fotografii cu mânuţa bebeluşului ei şi al lui Bogdan Ghiceanu.

Citește și: Insula iubirii: Hannelore îi face o mărturisire surprizătoare lui Andi

Potrivit postărilor anterioare, Andreea a adus pe lume o fetiţă. „Sper ca viitoarea mea fiică să îşi amintească întotdeauna că frumuseţea ei nu este definită de preferinţele unui bărbat”, a scris Andreea, fostă concurentă la „Insula Iubirii”, pe reţelele de socializare în urmă cu câteva luni.

 

Diana a dezvăluit un secret neștiut despre Ben

În urmă cu o lună, Diana Constantin, o altă fostă concurentă a emisiunii, a făcut o dezvăluire de zile mari legată de viața sa privată. Fosta concurentă care a decis să îl înșele pe Ben cu Andi a dezvăluit că a existat de curând o nuntă secretă.

Diana Constantin l-a dat de gol pe bărbatul alături de care a mers să își testeze dragostea în Thailanda, la “Temptation Island – Insula Iubirii”, în cadrul unui live pe care l-a făcut pe o rețea de socializare.

Întrebată de un fan când face și ea nunta, fostă concurentă a show-ului de la Antena 1 a spus că aceasta va fi la momentul potrivit. În plus, aceasta a dezvăluit că fostul iubit s-a însurat în secret, fără să dea prea multe amănunte.

„Dar stați puțin, că n-ați aflat! Vă spun eu dacă nu ați aflat despre Ben! Ben s-a însurat. Știați că Ben s-a însurat sau nu știați? (…). Eu, când mă mărit? Când mi-o veni rândul”, a afirmat Diana Constantin în timpul live-ului făcut pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top