Connect with us
Doliu în lumea muzicii. Un fost concurent de la Românii au talent s-a sinucis

TV

Doliu în lumea muzicii. Un fost concurent de la Românii au talent s-a sinucis

În urmă cu doi ani, urca pe scena de la Românii au talent trupa „7 klase”. Printre cei 7 membri ai trupei se număra și Cătălin Caragea, un tânăr care avea la acea vreme 20 de ani. După doi ani de la apariția sa în fața publicului, acesta a decis să-și pună capăt zilelor, lăsând în urma lui multă durere. Decizia sa i-a zdruncinat pe cei apropiați și pe membrii familiei, dar și pe ceilalți care îl cunoșteau de la televizor.

Doliu în lumea muzicii. Un fost concurent de la Românii au talent s-a sinucis

În luna martie, o rudă a sesizat autoritățile, atunci când a venit să verifice ce se întâmplă.Tânărul nu mai răspunsese de ceva timp la telefon. Polițiștii din Chișinău au declarat sinuciderea tânărului. Acesta a fost găsit ștrangulat în apartamentul său, unde locuia singur. Nu au fost găsite alte urme de violență.

Se pare că băiatul suferea de ceva timp de o depresie severă. Aceasta se declanșase din cauza părinților săi, care au divorțat și au plecat în străinătate. Drept urmare, Cătălin a crescut mai mult singur, ceea ce a determinat boala care l-a determinat să se sinucidă. Nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și motiveze gestul.

Cătălin a fost înmormântat în satul Malcoci, unde locuia bunicul său. Din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse, părinții săi nu s-au putut întoarce în țară. Astfel, nu și-au putut conduce copilul pe ultimul drum.

Tatăl tânărului a postat un mesaj tulburător pe o rețea de socializare. El și-a transmis durerea imensă provocată de pierderea „feciorașului” său, așa cum l-a alintat pe Cătălin.

“Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme și a lăsat în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule!”, a scris tatăl lui Cătălin Caragea.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. FLORIN

    2020-05-02T14:47:47+03:00 at 14:47

    Sa fie sănătos!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top