Connect with us
Doliu în televiziune. A murit unul dintre cei mai cunoscuți producători

TV

Doliu în televiziune. A murit unul dintre cei mai cunoscuți producători

Este doliu în presa din România. Un mare om de televiziune a încetat din viață. Este vorba despre Cosmin Andrei, care a lăsat în urmă o carieră impresionantă. Acesta activa la Televiziunea Română și a fost producătorul celei mai longevive emisiuni. Anunțul decesului său a fost făcut de unul dintre apropiați.

A murit Cosmin Andrei, unul dintre cei mai celebri producători

Cosmin Andrei a fost un important om de televiziune. El a fost producătorul celei mai longevive emisiuni – Viața Satului, de la Televiziunea Română. Regretatul jurnalist a lăsat în spate o carieră respectabilă și a trecut în neființă joi, la numai 44 de ani. Deocamdată nu se știu cauzele decesului, probabil că acestea vor fi comunicate imediat după ce au loc toate demersurile.

Moartea lui Cosmin Andrei a fost un șoc pentru toată lumea, mai ales că nimeni nu știa de vreo suferință ascunsă. Cel care a făcut anunțul public pe Facebook a fost un apropiat al său, Daniel Butănoiu. El a primit dureroasa veste în seara de joi, 15 octombrie și a decis să-i aducă un ultim omagiu printr-o postare pe Facebook, unde a vorbit frumos despre omul care a fost Cosmin.

„Din păcate, pe seară, am primit o veste tristă legată de Cosmin Andrei de la Viața Satului cum că nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tată, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Cosmin Andrei a venit la TVR în 1996, unde a fost angajat ca reporter. Ulterior, acesta și-a petrecut 18 ani din viață prezentând emisiunea Viața Satului. De-a lungul carierea sale a primit mai multe premii, iar în 2015, alături de colegul său Gabriel Gherghescu, a primit o distincție importantă- Trofeul APTR pentru cel mai reprezentativ program de televiziune care a contribuit la dezvoltarea audiovizualului românesc de după anul 1989.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top