Connect with us
Ce face Andreea Marin pentru a străluci mereu. Cum a fost surprinsă vedeta

Vedete

Ce face Andreea Marin pentru a străluci mereu. Cum a fost surprinsă vedeta

Andreea Marin este una dintre cele mai interesante apariții ale televiziunii noastre. Aceasta activează de ani buni în domeniu, însă o perioadă s-a retras și nu a mai apărut pe micile ecrane, ci s-a focusat pe alte proiecte. Cu toate acestea, ea și-a păstrat mereu imaginea impecabilă cu care ne-a obișnuit și are mare grijă la felul în care arată, fiind admirată de mulți și considerată o femeie foarte atrăgătoare. De curând, ea a vorbit despre o nouă tehnică de îngrijire pe care a experimentat-o și care a satisfăcut-o pe deplin.

Andreea Marin, pregătiri înainte de emisiune

Andreea Marin a dispărut pentru o vreme din televiziune. Fanii au tot așteptat revenirea ei pe micile ecrane și se pare că dorința li s-a îndeplinit. Începând de luni, 12 octombrie, celebra prezentatoare a revenit cu o nouă surpriză la TVR2, postul care a consacrat-o. Andreea apare de luni până joi, începând cu ora 18.oo, într-o emisiune de suflet numită „Nu exista nu se poate”. Prezentatoare a mărturisit că este un proiect de suflet, care o reprezintă. Este despre oameni, despre oameni care nu dau înapoi, indiferent de cât de greu le e și promite multe surprize fanilor.

Ca o adevărată vedetă, care ține la fanii ei și vrea mereu să aibă o imagine impecabilă, Andreea Marin s-a pregătit intens înainte de premiera emisiunii. Fiind foarte ocupată, după ce mai înainte fusese observată în timp ce făcea cumpărături și căra pungi pline, ea reușit să-și facă timp să meargă la salonul de înfrumusețare. Ea a ales să împartă acest moment cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a le prezenta noua tehnică descoperită. Ea s-a pensat și a scăpat de părul facial din zona mustaței cu ajutorul aței și a fost foarte încântată de faptul că nu a simțit nicio durere și că fața ei se luminase complet.

„Astăzi, la plecarea spre filmare, văd o mustăcioară mijind așa, timidă, în imaginea din oglindă. Râd pe sub mustăți la propriu și mă hotărăsc să opresc foarte aproape de locul filmării, întâmplător destul de aproape de casa mea, acolo unde am văzut, din mersul mașinii, că au rezolvare pentru sprâncenați și mustăcioși. Mi s-a părut haios și inedit să vă povestesc despre modul nemaiîntâlnit de mine, cel puțin, de a face acest epilat fără urme roșii pe piele, fără durere, ba chiar cu zâmbete de la gâdilat: epilatul cu firul de ață. Voi l-ați mai întâlnit? Oricum, sunt mai luminoasă și veselă nevoie mare acum. Ne vedem la 18.00 pe TVR 2 la prima mea emisiune”, anunța Andreea Marin marți, pe pagina ei de socializare.

Andreea Marin nu este deloc străină saloanelor de înfrumusețare. Deși are un program încărcat, are timp și de imaginea ei. Săptămâna trecută povestea despre tratamentul hidrofacial care i-a rezolvat excesul de sebum, porii sufocați, pielea lipsită de fermitate, liniile fine și ridurile. Zâna s-a pregătit intens de apariția pe micile ecrane.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top