Connect with us
Elena Ionescu a câștigat Survivor România: ce a transmis Kanal D

TV

Elena Ionescu a câștigat Survivor România: ce a transmis Kanal D

Kanal D, postul de televiziune a venit cu un anunț în cursul zilei de duminică, 31 mai. Cu o zi înainte a avut loc finala showului Survivor România, iar câștigătorul a fost Elena Ionescu. Postul a avut o primă reacție după această finală. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Elena Ionescu a câștigat Survivor România: ce a transmis Kanal D

Kanal D a avut o audiență imensă de 20% în contextul celei mai captivante competiții, Survivor România. S-a aflat pe primul loc în topul televiziunilor din țară în timpul difuzării emisiunii.

Milioane de susținători ai celor 4 finaliști au stat aseară cu inima la gură pentru a vedea care este câștigătorul marelui premiu. Aceștia sunt: Elena Ionescu, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp. Finala a fost una plină de emoții. Finaliștii s-au luptat pentru trofeul Survivor și premiul de 250.000 lei. Elena Ionescu este cea care a reușit să cucerească premiul ajutată de voturile telespectatorilor.

Postul de televiziune a înregistrat 8.1% rating și 21.9% cotă de piață – target național și 6.3% rating și 18.2% cota de piață – target All Urban în intervalul difuzării emisiunii – 19:57-24:47.

1.420.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit în medie în fiecare minut al difuzării finala emisiunii. Minutul de aur s-a înregistrat la 22:09 și a adus în fața micilor ecrane 1.709.000 de telespectatori.

Reacții telespectatori

Pe pagina de Facebook a emisiunii fanii și-au vărsat frustrarea majoritatea spunând că Elena nu merita să câștige.

„Rușine kanal DFelicitări Emanuel pentru tot parcursul acestui concurs, pentru noi tu ești câștigătorul!🏆🏆/ Dezamăgire totală 😈😈😈 ce a facut Elena in acest concurs in afara de a se certa si creia tensiuni în echipa pur si simplu sa jucat cu nervi tuturor colegilor din echipa. 

Rușine Kanal D. Întâi ați furat premiul lui Ionuț jaguarul, apoi ați furat premiul lui Alin Andronic și acum ați furat premiul lui Emanuel/ Nu merita Elena sa castige….Nu s-a votat corect… Rușine! 😡 Emanuel era adevăratul câștigător…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top