Connect with us
Elena Ionescu va apărea la TV. La ce emisiune va putea fi văzută câștigătoarea Survivor

TV

Elena Ionescu va apărea la TV. La ce emisiune va putea fi văzută câștigătoarea Survivor

Survivor este una dintre cele mai mari competiții sportive, dar și o emisiune care aduce un rating de zile mari postului de televiziune care o difuzează. Câștigătoarea de anul acesta a fost cunoscuta cântăreață Elena Ionescu. Ea a demonstrat că are o mulțime de fani care o apreciază și au susținut-o până în ultimul moment, când a avut cea mai mare nevoie de ei. Deși postul Kanal d i-a adus un câștig remarcabil, se pare că Elena a semnat cu un al post TV. Iată la ce emisiune va putea fi văzută artista!

Elena Ionescu va apărea la TV. La ce emisiune va putea fi văzută câștigătoarea Survivor

Elena Ionescu a avut un parcurs surprinzător în cadrul competiției. Aceasta a demonstra că este foarte iubită de cei de acasă, care au susținut-o și au ajutat-o să obțină premiul cel mare de la Survivor. De atunci, se pare că lucrurile merg foarte bine pentru Elena în plan profesional.  Astfel, după câștigarea trofeului la Kanal D, cântăreața a ales să semneze un contract cu Antena 1. Ea va putea fi urmărită de fani într-un format nou, alături de băiețelul ei.

Solista în vârstă de 32 de ani va putea fi urmărită la show-ul cu vedete care sunt și mămici, numit «Mămici cu lipici». Surse apropiate ale acesteia susțin că participarea la această emisiune este o mare oportunitate pentru celebra artistă, având în vedere că în această perioadă nu prea a avut concerte sau alte spectacole. În plus, este încântată că va fi implicat și fiul ei alături de ea.

„A câştigat premiul cel mare la reality-showul de la Kanal D şi a semnat cu Antena 1 pentru o nouă emisiune. De data aceasta este vorba despre un show cu mămici vedete, «Mămici cu lipici», în care îl va implica şi pe fiul ei, Răzvan, şi în care vor fi şi alte persoane publice care au copii. Elena vrea o viaţă mai bună pentru copilul ei şi cum nu sunt concerte şi evenimente acum e bucuroasă că poate câştiga bani din munca în televiziune. Ei i-ar fi plăcut şi la «Te cunosc de undeva», show-ul transformărilor, însă nu-i timpul trecut'” au relatat surse apropiate cântăreței.

Elena Ionescu este divorțată, își crește singură copilul și locuiește cu chirie în București. Ea a declarat că a participat la Survivor pentru a-i oferi băiețelului ei un trai mai bun și chiar să-și achiziționeze o casă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top