Connect with us

TV

Elena Marin, atacată din toate părițile! Faimoasa de la Survivor nu mai suportă presiunea colegilor: „Simt propria suferință!”

Competiția Survivor devine din ce în ce mai grea. Presiunea este tot mai mare, probele tot mai complicate și certurile dintre colegi se amplifică și ele. Stresul, foamea și oboseala încep să-și spună cuvântul și concurenții reacționează în cele mai nepotrivite feluri. Elena Marin este una dintre cele mai blamate concurente, care primește atacuri din toate părțile.

Elena Marin continuă Războiul cu Sebastian și Zanni

Elena Marin poartă un război dur cu colegii săi. Sebastian și Zanni nu îi dau pace Faimoasei și o atacă ori de câte ori au ocazia și îi aruncă cuvinte grele. Cei trei nu reușesc deloc să ajungă la o înțelegere, deși Elena încearcă să ignore ce aude și să lase de la ea.

Sebastian i-a spus Elenei că este foarte falsă și răutăcioasă și crede că este în competiție doar pentru că alte fete sunt mai slabe din punct de vedere sportiv. Din punct de vedere social, el crede că nu are ce căuta în acest show, pentru că nu ar face nimic decât să îmbârlige pe toată lumea și să asculte pe furiș la discuțiile celorlalți.

„Elena, ești în competiția asta doar pentru că sunt fete mai slabe din punct de vedere sportiv decât tine, că din punct de vedere social ești varză, ești nebună la cap? Ești cea mai îmbârligătoare, ești cea mai falsă, ești cea mai teatrală! Stai ca bătrânele alea de 80 de ani și asculți după copaci. Ne-ai terminat, m-am săturat să te văd’, i-a spus Sebastian Chitoșcă.

Și Zanni o acuză pe Elena că este foarte falsă și, de fiecare dată când este filmată și știe că o văd cei de acasă, are cu totul altă atitudine. Mai mult, Faimosul i-a adresat cuvinte grele, spunându-i că este figurantă și disperată, ceea ce nu mai poate suporta la ea.

„Când e cu noi stă normal, dar când e lume și o vede lumea de acasă stă mai dreaptă, vrea să pară că e miezul. Nu pot să înghit asta, când e cineva fals lângă noi, trebuie să i-o zic. Eșți prea figurantă, ești prea disperată!”, i-a spus Zanni Elenei Marin.

Elena nu vrea să se certe cu nimeni

Elena Marin nu mai suportă certurile cu colegii săi și vrea să ignore orice vorbă rea pe care o aude la adresa ei. Deși Zanni repetă că este falsă și vrea să atragă atenția, sportiva i-a spus că nu vrea să dea curs răutăților sale și că singura ei menire e să fie un om bun și iertător. Chiar dacă ceilalți o provoacă, ea se roagă să aibă putere să-i ignore.

„Nu te jignesc, nu mă mai jigni. Menirea mea e să ofer bunătate și să arăt ce înseamnă să fii milostiv și să ierți. Nu aș putea începând de mâine să fiu răutăcioasă. Nu simt să răspund răutăților, prefer să mă retrag și să simt propria suferință.”, a spus Elena.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top