Connect with us
Emily Burghelea, amenințată după dezvăluirile de la Acces Direct

TV

Emily Burghelea, amenințată după dezvăluirile de la Acces Direct

Emily Burghelea susține că a fost sunată cu număr ascuns și amenințată chiar înainte de începerea emisiunii Acces Direct de astăzi. Ea o acuză pe Mirela Vaida că a încercat o manipulare ieftină, însă diseară va veni cu dovezi care să demonstreze că toată echipa de la Antena 1 minte.

Emily Burghelea, amenințată după dezvăluirile de la Acces Direct

Astăzi Mirela Vaida a încercat să o contracareze pe fosta ei asistentă și l-a lăsat pe Viorel să povestească o întâmplare din weekend. Prezentatoarea de la Acces Direct susține că Emily a greșit și urma să fie dată afară și din această cauză a creat acest scandal. Viorel a povestit cum Emily l-a chemat la o petrecere, alături de Veronica, unde ar fi încercat să îi îmbete. În tot acest timp Veronica nu a scos o vorbă și a început să plângă, moment în care Mirela Vaida a intervenit rapid pentru a o potoli.

„Dacă Emily știa că Veronica este agresată de Viorel de ce nu a venit Emily să spună pe post. Atunci nu la final de emisiune. eu eram prima care sunam la 112 făceam apel în direct. Emily a tăcut tot timpul, a fost cea mai bună prietenă cu Veronica, ea l-a invitat pe agresorul ei la jacuzzi în Pipera.Eu am dreptul să cred că acolo Viorel putea fi drogat, iar ceilalți doamne ferește ce fânduri aveau cu Veronica, o trimiteau peste graniță, cine știe ce îi făceau. Nu e normal peste echipa cu care lucrezi să faci astfel de acte iresponsabile”, a mai adăugat prezentatoarea.

Amenințată cu moartea

După emisiune Emily Burghelea a continuat dezvăluirile șoc și, după cum se poate vedea pe profilul ei, multă lume tinde să îi dea dreptate. Fosta asistentă a Mirelei Vaida susține că este amenințată și chiar i s-a tăiat cablul în timp ce în emisiune se vorbea despre ea, tocmai ca să nu poată vedea.

”Pe lângă ce se întâmplă acum, eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns. La unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce o să fiu îngropată de vie? Cu asta? Cu ce faceți voi aici? Niciodată! Așteptați dovezile! Eu am știut foate bine cu cine mă pun: cu experții în manipulare. Dar… din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine a reușit să vadă, vede! Cine nu… o să fie convins diseară”, a spus Emily Burghelea într-un story pe Instagram.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

13 Comments

13 Comments

  1. JU

    2020-06-18T08:21:59+03:00 at 8:21

    Din pacate mult prea multe emisiuni pentru prosti… Ceva normal nu se poate

  2. Nae

    2020-06-17T21:29:41+03:00 at 21:29

    „Articolul” Cristinei Bosioc are titlul „soc”: „Emily Burghelea batuta cu bestialitate!” Chiar pe bune??? Ca emisiunea de la antena 1 este un jeg impreuna cu TOTI participantii, este evident. Dar stimata doamna Bosioc, cand Emily Burghelea a fost batuta cu bestialitate??? De ce dezinformati, chiar asa vital este pt dv-s UN CLICK? Profesionalism, constiinta, bla, bla, bla…

    • STEFANIA

      2020-06-19T00:13:13+03:00 at 0:13

      Aceasta emisiune a Mirelei Vaida, da bine pe sticla in anumite situatii ,in care se afla romanii, acum ,in pandemie !!!!!Dar ,regret faptul ca cei doi care s-au gasit ca;; junghiul si tusea;;,au ajuns vedete peste noapte ,si altii, castiga bani frumosi pe spatele lor!!!!!!! Ajutati-o pe Veronica sa dea divort, pt ca o viata cu un astfel de om ?;;;;;;;lipsit de scrupul ;;;;;distruge o mama ,femeie si suflet!!nu judec nu aduc mai multe, in vorbirea-mi ,dar ,sunt dascal, fiinta care a lucrat cu astfel de vieti care au ajuns sa distruga si pe altii, din jurul lor ;;ca dovada e Emily ;,care le-a vrut binele si a vrut binele Veronicai ,care putea sa-I fie prietena de nadejde!!!!!!!!! Nu inteleg pe doamna M Vaida ,de ce nu intelege ca jocul cu acesti oameni ,nu o rdica ,ci o coboara !!!!!!!!!!!!Are copii si-ar trebui sa gandeasca, la multe ale vietii !totul este un teatru ieftin ce se va termina urat!!!!!! ;;isi cladesc cei doi de la Blagesti ,fericirea pe nefericirea acelei domnisoare Emily ,care a demonstrat, ca psihologia si pregatirea ei ,sunt arme,- CE-O S-Oajute in viata. Bravo, EMILY!!!!!!!!!,CRED IN OAMENI ADEVARATI CE MERITA APLAUZE !!!!!!!!!!!

  3. Liliana

    2020-06-17T20:57:05+03:00 at 20:57

    Rusine pt cei ce o asista si /sau, sunt „invitati” in astfel de emisiune „a la Vaida”,
    de prost gust, cu doua personaje anoste,lenese, vai mama lor , care se mira cum au aterizat la Antena1, pe care se lupta sa le faca „celebre” , dar nu reuseste de luni bune! Din lipsa de subiecte, sunt buni si acestia , pt un show de nimic! Ne intrebam :cat o sa mai plateasca Antena pt ineptiile lui Vaida?!Pacat, pe cine se irosesc banii,chiar daca-i aveti! Dvs pierdeti, si, pt cine?!

  4. Maria Bargoan

    2020-06-17T15:07:44+03:00 at 15:07

    Emiy felicitari!
    De la inceputul prezentarii protagonistilor am stiut că analfabetul ala o bate și se vedea cu ocjiul liber ca e ca un pui in cusca
    Mirela e o falsă
    Vulpița trebuie salvata.
    Nu e fată proastă merită o șansa.Sunt n persoane care n au curaj să zică dar traiesc cu astfel de prosti.

    • mihaela

      2020-06-17T23:37:40+03:00 at 23:37

      da,asa este ,si tind sa cred ca viorel ,,marele artist ajuns peste noapte ,,o are cu ceva f grav pe mirela vaida ,acum nu k nu as sti sa scriu numele ei cu majuscule asa cum este corect ,dar nuu,nu merita ,ea ,mirela vaida ,din cauza ploconelilor ei in fatza tafnosului ,ifosonatului ,ingamfatului ,autostiutorul ,conducatorul intregii emisiuni,ea mirela vaida ,devine un nimeni ,e o mizerie de emisiune

    • Elena

      2020-06-18T00:24:04+03:00 at 0:24

      Asa este Maria. Multi si-au dat seama ca vulpoiul o agreseaza , de asemenea si socrii ei o agresau . Fata asta nu este scolita si educata, dar proasta nu e si are personalitate. Pur si simplu e foarte tanara si la varsta ei noi toti voiam sa ne traim viata. Cu atat mai mult cu cat a fost traumatizata de sotul ei si de familia acestuia. Iar in Acces Direct ea este pur si simplu exploatata, se profita de naivitatea si nestiinta ei si o manipuleaza in numele ratingului. Biata de ea continua sa fie o victima! Ati observat ca in emisiunile de luni si marti , spre deosebire de alte dati,operatorii n-au luat nici un prim plan al Veronicai?! Nu i-a mai aratat nici un cameraman ochii albastri?! De ce credeti….avea ochiul drept vanat. Iar Mirela Vaida tot ea ofensata, continua sa ne vanda gogosi, nu-si da seama ca se pune intr-o postura penibila.

  5. eva

    2020-06-17T12:53:52+03:00 at 12:53

    Daca cineva merita sa fie inlaturata de la emisiune trebuia sa fie Mirela Vaida. Pe langa faptul ca nu este naturala de loc, mai vrea sa para si f corecta. Se cramponeaza de luni de zile de cei doi paraziti analfabeti si de fustele mini / pantaloni scurti cu care apare crezandu-se atragatoare. Explica si explica ca de ce e ok serialul ‘blagesti’, etc…
    Acces direct nu a mai avut o asistenta atat de potrivita ca Emily ‘never’. naturala, haioasa, chiar inteligenta si multe alte calitati.
    Poate at-i observat ca miss Vaida afisand un zambet fals intre ticurile de clipituri , nu a scapat nici-o ocazie sa nu o loveasca sub centura pe Emily, neputand ascunde doza de invidie fata de ea.
    Atat fff pe scurt

    • Finu

      2020-06-17T23:09:10+03:00 at 23:09

      Daca si aia era inteligenta s-a terminat cu lumea. O prostovana de prima clasa cu etalarea trupeasca si atat…

    • mihaela

      2020-06-17T23:35:34+03:00 at 23:35

      da,asa este ,si tind sa cred ca viorel ,,marele artist ajuns peste noapte ,,o are cu ceva f grav pe mirela vaida ,acum nu k nu as sti sa scriu numele ei cu majuscule asa cum este corect ,dar nuu,nu merita ,ea ,mirela vaida ,din cauza ploconelilor ei in fatza tafnosului ,ifosonatului ,ingamfatului ,autostiutorul ,conducatorul intregii emisiuni,ea mirela vaida ,devine un nimeni ,e o mizerie de emisiune

  6. G.M.

    2020-06-17T09:06:38+03:00 at 9:06

    T0ata emisiunea este 0 rusine, impreuna ca vaida care se c0mplace ptr un pumn de arginti. Cea mai abjecta emisiune de spalat pr0stii pe creier.

    • STANCU MIRCEA

      2020-06-17T11:07:59+03:00 at 11:07

      telecomanda este in mana prostilor care se uita. Nu te obliga nimeni sa te uiti! Absolut nimeni.

      • ROMANIA ANORMALA

        2020-06-17T21:01:53+03:00 at 21:01

        Telecomanda aia e mai utila daca ti-o bagi tu undeva. Legislatia nu permite asemenea circ. Degeaba ai telecomanda daca autoritatile nu iau masuri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top