Connect with us
Emily Burghelea, prima reacție după ce Mirela Vaida a anunțat noua asistentă tv

TV

Emily Burghelea, prima reacție după ce Mirela Vaida a anunțat noua asistentă tv

Emily Burghelea a părăsit Acces Direct în urma unui scandal de proporții care a înmărmurit pe toată lumea. Acum ea se simte mai bine ca niciodată și este convinsă că a procedat corect. Se pare că frumoasa blondină nu regretă nicio clipă că a scos adevărul la iveală și că a părăsit emisiunea. Între timp, o nouă asistentă tv pentru Mirela Vaida a apărut în peisaj. Este vorba de o bruntă de această dată, pe nume Cosmin Adam.

Emily Burghelea, prima reacție după ce Mirela Vaida a anunțat noua asistentă tv

Cosmina Adam a fost în culmea fericirii când a aflat că o va înlocui pe Emily Burghelea. Aceasta a postat un mesaj euforic pe rețelele de socializare, semn că este foarte încântată de noua ei meserie și tocmai și-a împlinit un mare vis.

cosmina adam

cosmina adam

“Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții! ?”, a scris Cosmina Adam atât pe contul ei de Instagram, cât și pe cel de Facebook.

În tot acest timp, Emily Burghelea își trăiește viața la maxim și nu regretă niciun moment că a plecat din emisiunea Mirelei Vaida, pe care o consideră direct responsabilă de coșmarul pe care Vulpița se presupune că îl trăiește alături de Viorel. Totuși, Emily a avut o primă reacție după ce Cosmina Adam a apărut la Acces Direct în locul ei.

„De cand mi-am dat demisia am inceput sa traiesc in alt mod. Am fost dezorientata la inceput, agasata si speriata insa acum ma simt mai in forma ca niciodata. Sunt odihnita, increzatoare si linistita. Stiu ca am facut ce trebuia. Am tras un semnal de alarma. Mi-am facut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevarul adevarat este la mine. Am toate dovezile care demonstreaza asta insa nu vreau sa demonstrez nimic nimanui. Cine a avut ochi sa vada, a vazut! Cine nu, este o victima a manipularii, din pacate. Not my business. Vreau sa mai precizez ceva foarte important! Fara sustinerea voastra nu as fi reusit sa depasesc perioada grea prin care am trecut. Nici nu va imaginati cat a contat pentru mine fiecare mesaj de incurajare pe care l-am primit. Va multumesc si o sa va multumesc mereu! Am filmat un vlog special pentru voi astazi. Sper sa reusesc sa il postez in seara aceasta, daca nu, maine cu siguranta o sa fie pe youtube. Acesta este felul meu de a va arata recunostinta. Sper sa va placa! Much love, Emily!”, a spus fosta asistentă TV de la „Acces Direct”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. ANA VASILE

    2020-07-02T14:53:33+03:00 at 14:53

    FA URATO CU BUCI DE *** LA BUZE NU VAIDA A PUSO PE VULPITA SA SE MAritE CU VIOREL FA PROSTANACOOOOO…BINE CA AM SCAPAT DE O MINCINOASA CA TINE…UITE CA POLIGRAFUL A SPUS CA VULPITA NU A FOST BATUTA CI PLINGEA SI SE PREFACEA CA SA AIBA LUMEA MILA DE EA SI SA O AJUTE …UITE CE FACEA SMECHERITA DE VULPITA SA-I FIE BINE O P***** CARE NU VORBESTE CORECT LB ROMANA CA SI TINE BURGHELEO CARE ABIA INGINAI 3 CUVINTE IN SCHIM I-TI ARATAI C&&& GOL MEREU SI T**** LA FEL SCARBA ORDINARA…ASA AI VRUT TU SA O DENIGREZI PE VAIDA DAR UITE CA NU TI-A MERS SI VEI RASPUNDE PENAL PT CE AI FACUT ORDINARO.

    Acest comentariu a fost cenzurat deoarece conține limbaj vulgar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top