Connect with us
Ce salariu avea, de fapt, Emily Burghelea. Unul dintre motivele pentru care a plecat de la Acces Direct

Vedete

Ce salariu avea, de fapt, Emily Burghelea. Unul dintre motivele pentru care a plecat de la Acces Direct

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus în direct, în timpul emisiunii. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că nu poate suporta ceea ce se întâmplă acolo: tânăra din Blăgești ar fi bătută de soțul ei, iar Antena 1 ascunde aceste detalii. După plecarea lui Emily, încep să iasă la iveală detalii interesante, care motivează faptul că și-a dat demisia.

Ce salariu avea, de fapt, Emily Burghelea. Unul dintre motivele pentru care a plecat de la Acces Direct

Surse din anturajul lui Emily Burghelea susțin că aceasta nu ar fi muncit pentru bani la Acces Direct, având în vedere că salariul ei era unul mic, în comparație cu ale altor vedete. Deși publicul credea că este foarte bine plătită, lucrurile nu au stat, de fapt, așa: postul de asistentă i-ar fi adus mai puțini bani decât încasau invitații emisiunii într-o singură zi.

Ei i s-ar fi spus de la început că postul de asistentă nu îi va aduce prea multe beneficii materiale, care să o satisfacă, ci va fi un punct de pornire în cariera sa în televiziune la care a visat dintotdeauna. Ea nu ar fi depins de acești bani, mai ales că părinții ei mereu ai sprijinit-o și i-au făcut poftele.

”Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la cre Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți.”, a dezvăluit un fost coleg al acesteia.

Potrivit unor surse, Emily Burghelea urmează să fie dată în judecată de postul TV la care a activat ca asistentă. Se pare că șefii ai au fost foarte contrariați în urma declarațiilor pe care tânăra le-a făcut și o acuză că a încercat să le denigreze imaginea. De asemenea, ea nu ar fi respectat ceea ce scria în contractul pe care îl semnase, unde era specificată plata unor sume uriașe de bani în cazul în care ”aduce atingere imaginii postului”.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top