Connect with us
Emisiunea Burlacul 2021. Cine este cel pentru inima căruia vor lupta femeile

TV

Emisiunea Burlacul 2021. Cine este cel pentru inima căruia vor lupta femeile

Emisiunea Burlacul este unul dintre cele mai apreciate show-uri TV. După o pauză de 5 ani, revine în forță în 2021 și anunță surprize mari pentru toți fanii Antena 1. Emisiunea va fi difuzată în februarie 2021 și deja s-a aflat cine este bărbatul pentru care mai multe femei vor lupta cu toate armele pe care le au, pentru a ajunge în inima acestuia.

Andi Constantin, Burlacul 2021

Burlacul este una dintre cele mai interesante emisiuni ale momentului. Deși de cinci ani nu a mai fost difuzat pe micile ecrane, show-ul a fost foarte așteptat cu sufletul la gură de fani. În primul sezon, vedeta a fost Cătălin Botezatu care, din păcate, nu a reușit să-și găsească sufletul pereche și nu a avut o relație de lungă durată cu cea care a ieșit câștigătoare.

Cel de-al doilea sezon l-a avut în prim-plan pe  Edward Popescu Strohlen. Acesta a cerut-o de nevastă pe cea care a câștigat emisiunea și povestea lor de iubire a continuat frumos. În cel de-al treilea sezon, și-a încercat norocul Vladimir Drăghia, care a fost eliminat înainte de finală, după care a fost înlocuit cu Sergiu Barboi.

Cel de-al patrulea sezon l-a avut ca participant pe Bogdan Vlădău, iar ultimul pe Andrei Andrei. El a fost printre cei mai norocoși, pentru că  s-a căsătorit cu puțin timp în urmă cu una dintre participantele la această emisiune.

Sezonul de anul acesta, care începe în februarie, are un participant-surpriză. Deși mulți se așteptau ca Jador să fie cel pentru care fetele se luptă, deoarece au apărut mai multe zvonuri în această direcție. Astfel, noua vedetă a show-ului este Andi Constantin, fostul concurent de la Insula Iubirii.

Celebrul bărbat de 29 de ani a avut mare succes și în ipostaza de ispită și multe femei au căzut în plasa lui. Una dintre cele mai interesante legături pe care le-a format a fost cea cu Hannelore, o femeie care a venit să-și testeze relația chiar înainte de nuntă. Ea s-a îndrăgostit de Andi, deși nu recunoștea acest lucru și nu era sinceră cu ea, însă s-a reîntors la Bogdan, logodnicul ei, dar lucrurile nu au mers bine între ei pentru prea mult timp.

Prezentatorul de anul acesta de la Burlacul este Răzvan Fodor. Filmările deja au fost încheiate și doar câteva zile ne mai despart de premiera emisiunii. Scenele au fost filmate în unele dintre cele mai inedite locații și ne așteaptă surprize de proporții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top