Connect with us
Emisiuni 2021 Antena 1, PRO TV, Kanal D. Ce producții lansează posturile TV în acest an

TV

Emisiuni 2021 Antena 1, PRO TV, Kanal D. Ce producții lansează posturile TV în acest an

Emisiuni 2021 Antena 1, PRO TV, Kanal D. Ce producții lansează posturile de televiziune din România în acest an. Ce veți putea vedea în 2021 pe micile ecrane. Vă sunt pregătite tot felul de surprize dedicate tuturor categoriilor de telespectatori.

Emisiuni 2021 Antena 1, PRO TV și Kanal D

În 2021, cele mai mari posturi de televiziune din România pregătesc emisiuni interesante pentru fanii telespectatori. Din cauza pandemiei de coronavirus, multe filmări care trebuiau să aibă loc în 2020 s-au amânat și vor fi reluate în anul curent. Aflați aici ce producții TV veți putea urmări în 2021 la Antena 1, PRO TV și Kanal D.

La Antena 1, de pe 11 ianuarie revine pe micile ecrane emisiunea lui Dan Capatos. Xtra Night Show va rula de luni până vineri, începând de la miezul nopții. Tot la Antena 1 începe un nou serial. Este vorba despre Adela – produs de Ruxandra Ion. Revine pe micile ecrane emisiunea Burlacul prezentată de către actorul Răzvan Fodor. Reality-show-ul lui Nea Mărin va putea fi din nou urmărit, la fel și sezonul cu numărul 16 din Te cunosc de undeva. Fanii emisiunii culinare Chefi la cuțite se vor bucura de un nou sezon, la fel și cei ai emisiunii Asia Express. Din 7 ianuarie, Dan Negru pregătește un nou sezon de Next Star, revine și X Factor, precum și iUmor. Continuă Neața, Mireasa și Acces Direct.

Emisiuni 2021 la PRO TV

Telespectatorii PRO TV trebuie să știe că s-a reluat deja difuzarea primului sezon din Profu și urmează sezonul 2 care a fost filmat. Filmate deja sunt și emisiunile Șef sub acoperire, precum și Arena leilor care revine cu noi jurați. Începe un nou sezon al emisiunii-concurs Românii au talent cu un jurat nou în persoana Alexandrei Dinu. Deocamdată, dat fiind contextul pandemic, nu se știe nimic despre Ferma Vedetelor, Masked Singer Romania și Vocea României. În schimb, Vorbește lumea, La Măruță și Ce spun românii continuă pe micile ecrane.

Ce vedeți la Kanal D în 2021

Kanal D România pregătește sezonul 2 din show-ul Survivor care nu va mai fi prezentat de către Dan Cruceru. Emisiunea îi aduce în prim plan, în calitate de concurenți, pe Alexandra Stan, Costi Ioniță, Amna și Cătălin Moroșanu. Tot la Kanal D se pregătește un nou sezon din emisiunea Teo Show, Roata norocului și Puterea Dragostei care se filmează în Instambul.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top