Connect with us
Exatlon 14 aprilie. Sâmbătă, concurenții luptă pentru premiu important! Ce va face Ștefan

TV

Exatlon 14 aprilie. Sâmbătă, concurenții luptă pentru premiu important! Ce va face Ștefan

Exatlon 14 aprilie. Concurenții se luptă sâmbătă pentru cel mai important premiu: vești și informații de acasă, de la cei dragi.

Pe un traseu care necesită atât viteză, cât și forță, Faimoșii și Războinicii se luptă pentru a primi un premiu drag lor, care poate conta chiar mai mult decât o masă caldă.

Duelul dintre cele două echipe va fi, ca și până acum, pe muchie de cuțit, iar fanii ambelor tabere au transmis deja mesajele de susținere către favoriții lor.

Hai razboinicilor, ca si pana acum, nu lasati garda jos. Fiti acei lei paralei care au obtinut casa, care lupta pana la victorie! Dumnezeu fie cu voi!

Succes Faimosii! Dumnezeu acolo sus va iubește, noi va iubim, asta este tot ce contează luptam și câștigăm alături de voi forță, putere, noroc, sunt câteva dintre mesajele de pe pagina oficială a emisiunii.

Ce se întâmplă cu Ștefan? Va reuși să treacă peste probleme la Exatlon 14 aprilie?

Fanii Războinicilor au observat că Ștefan nu se află în apele sale de ceva vreme. Unul dintre cei mai apreciați concurenți rămași în competiție, Ștefan a avut o lipsă de formă în ultima perioadă, care l-a făcut să piardă puncte importante.

Mai mult decât atât, el a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Alex în timpul unui joc, și a aruncat de furie cu bilelele, un gest care nu îi este deloc caracteristic.

Cu toate acestea, admiratorii celor în albastru au încredere în favoritul lor:

Stefan cu siguranta ai sa reusesti sa treci peste aceasta perioada. Ar fi bine sa aflam ce s-a intamplat, dar probabil unele lucruri chiar nu pot fi spuse! Multa bafta!

Trebuie sa -l sustinem in continuare pe Stefan , este un baiat cu potential care a demonstrat ca are are momente deranjante acum dar nu le spune. Bafta Stefan !

Hai Stefan! Te sustinem in continuare, avem incredere ca vei fi iar in forma!

Unul dintre fanii Războinicilor a dat vina pe Geanina pentru forma scăzută a lui Ștefan:

Dupa petrecerea de Pasti si escapada Gianinei in fapt de seara , chipurile cu Stefan, in ziua urmatoare el s-a impiedicat, s -a infuriat. Oare i-a facut Geanina „farmece „?!

Citește și: Dezvăluiri neașteptate făcute de Anca Surdu, despre plecarea din concurs

Citește și: Intrigi amoroase la Exatlon! Dezvăluirea care surprinde: “E disperată după el!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top