Connect with us
Exatlon 17 aprilie. Cine sunt nominalizaţii pentru eliminare

TV

Exatlon 17 aprilie. Update: Cine sunt Faimoşii propuşi pentru eliminare

Exatlon 17 aprilie. Faimoşii şi Războinicii s-au luptat marţi seara pentru imunitate şi casă. Faimoşii au pierdut cu 9 – 10 jocul.

UPDATE: Nominalizarile pentru eliminare din echipa Faimoşilor: Gianina (propusa de echipa), Larisa (propusa de Vladimir), Diana Belbiţă (Valentin).

UPDATE: Vladimir Draghia este player of the week si nu poate fi nominalizat. Valentin a castigat jocul individual si nu poate fi nici el nominalizat.

UPDATE: Războinicii au învins Faimoşii cu 10-9 la capătul unui joc foarte strâns. Nominalizarea spre eliminare va fi din echipa roşie!

Giani Kiriţă a pierdut în decisiv contra lui Alex.

Stire initiala

Telespectatorii au parte de o luptă strânsă între cele două echipe, mai ales că nimeni nu vrea să plece acasă.

Miza de la Arena Exatlon este dublă, întrucât cei care câştigă jocul vor obţine dreptul de a sta în casă.

Înainte de arenă, Ştefan şi Ionuţ au avut o discuţie mai aprinsă, legată de jocul de ieri.

Cosmin Cernat a anunţat că dacă Războinicii vor pierde, nu vor fi propuşi spre eliminare player of the week şi câştigătorul concursului de imunitate. Vor fi aşadar doar doi propuşi spre eliminare din tabăra albaştrilor, dacă aceştia pierd azi.

Exatlon 17 aprilie: S-a aflat explicaţia: De ce a jucat Ştefan aşa slab.

S-au făcut multe speculaţii cu privire la jocul mai slab al lui Ştefan din ultima perioadă. Se pare că evoluţia Războinicului a fost influenţată de o boală.

El a suferit de otita, boala care are ca simptome, printre altele, inclusiv ametelile si tulburarile de echilibru. In aceasta situatie, pentru Stefan a fost dificil sa se concentreze la joc.

„Otita imi trece…am avut o perioada in care am avut otita si am fost mai irascibil. Dar acum sunt mai bine.”, a spus Stefan in emisiunea Exatlon din 16 aprilie.

Boala lui Stefan se pare ca a fost adevaratul motiv al comportamentului Razboinicului si nu plecarea Alinei, asa cum au comentat unii fani.

Ion Oncescu a vorbit despre plecarea de la Exatlon

Ion Oncescu a părăsit Exatlonul, iar la săptămâni bune de când a revenit în ţară, el a vorbit despre experienţa trăită în Republica Dominicană.

Campionul la skanbenberg a spus că nu îi este dor de colegi sau de experienţa prin care a trecut.

„Nu mi-e dor. Extrem de interesant a fost si peste un timp o sa participam la discutiile pe care le-am purtat. Unele observatii sunt chiar dure.(…) Dupa ce am plecat si inotam prin spital, mi-au umblat prin lucruri si Oltin povesteste cum, descoperind un element de siguranta, adica maceta, s-au speriat. CUm sa iti umble in lucruri? E imposibil!

Odata am vrut sa le povestesc despre Procust. Stii, patul lui Procust, cu picioarele care ies, in fine…iar seara iese Catalin si la venire il intreb: „Ai nevoie de ambele picioare?” si s-a speriat.”, a povestit el, amuzat, la WOWbiz.

Citeşte şi: Alina și Mariana s-au întâlnit pentru prima dată, după ieșirea de la Exatlon! Ce și-au spus

1 Comment

1 Comment

  1. Manea Daniela

    2018-04-17T20:16:54+03:00 at 20:16

    Sper sa piardă Războinici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top