Connect with us
Exatlon 25 aprilie: Numele celui eliminat de la Faimoși, dezvăluit. Ce au făcut fanii

TV

Exatlon 25 aprilie: Update: Numele celui eliminat de la Faimoși, dezvăluit. Ce au făcut fanii

Exatlon 25 aprilie. Faimoșii au pierdut jocul de imunitate și s-au văzut nevoiți să facă trei nominalizări pentru eliminare. Astfel, unul din rândul lor va pleca acasă.

UPDATE: Numele concurentului care va pleca acasă este Geanina Stană. Chiar dacă mulți fani au anunțat că va fi Cătălin Cazacu cel care pleacă, Geanina a primit cele mai puține voturi de la telespectatori.

„Sunteți minunți și să câștigați. Mă simt foarte bine. Am fost foarte relaxată. Mă bucur foarte mult că a rămas Cătă. I-am spus de la început că vreau să rămână pentru ce a construit aici. Iau totul așa cum trebuie să vine. Atâta trebuie să rămân, atât stau. Rămân doar cu lucruri pozitive și cu multe amintiri”, a dezvăluit Geanina imediat după eliminare.

UPDATE: Faimoşii au învins cu 10-6 în jocul pentru casă. Larisa a adus punctul decisiv.

UPDATE: Până vom avea confirmarea oficială a numelui celui care va pleca acasă de la Exatlon, Războincii şi Faimoşii se vor înfrunta la jocul de azi pentru casă.

Cătălin Cazacu a mărturisit la începutul ediţiei de azi că în momentul în care a aflat că a fost nominalizat, din pricina alegerii cu castana, a fost sigur că va pleca.

Războinicii sunt de părere că ar fi mai bine să plece Cazacu, întrucât este un concurent redutabil.

Stire initiala

Una dintre premierele ediției din 24 aprilie de la „Exatlon” a fost marcată de faptul că Larisa a fost desemnată player of the week (n.r. concurentul cu cel mai bun procentaj în săptămâna respectivă),

În premieră, ea a fost pusă să propună un coechipier spre eliminare. Giani Kiriță a câștigat imunitatea la jocul individual și a decis ca Valentin „Bruce” Chiș să fie nominalizarea sa.

Valentin și Gianina, fiind cei mai noi, au fost propuși, iar apoi s-a dat lupta între Cătălin Cazacu și Vladimir Drăghia.

Vladimir și Cătălin, doi atleți remarcabili pe parcursul celor aproape patru luni de competiție la „Exatlon”, unii dintre favoriții la titlul de câștigător, au făcut un pact în ceea ce privește propunerea spre eliminare și au lăsat totul în voia sorții. Decizia de a alege între cei doi Faimoși a fost luată cu ajutorul unei castane.

Ionuț și Giani Kiriță s-au certat la cuțite: „Dacă ești fătălău…”

„Vladimir este foarte bun pe traseul sportiv, Cătălin Cazacu performează la finalul probelor, de aceea îmi este foarte greu să decid între ei doi”, spunea aseară Larisa, înainte de Arenă.

„Deci cade pe noi. Noi trebuie să alegem, să hotărâm. Că dăm cu banul sau cu orice altceva, e treabă noastra”, a spus aseară Vladimir Draghia, ușurându-i decizia Larisei.

Exatlon 25 aprilie: Fanii par să fi hotărât cine pleacă acasă

Pe pagina oficială de la Exatlon, fanii Războinicilor au sunat mobilizarea și spun că vor vota pentru Valentin și Geanina, astfel că, cele mai multe șanse să plece acasă le are Cătălin Cazacu.

Iată câteva dintre mesaje:

Nu te uitam Mr Cazacu cand Ionut avea piciorul gaurit iar tu faceai misto de el cu Geani ca e fetita. In plus, de asta ati impins mereu fetele in fata la nominalizari! Votam Geanina si cu Bruce!

Hai Războinicii!!! Sa plece Cazacu! Sa plece Vladimir! Sa plece Giani!

De la ce au pornit discuțiile între Anca și Diana Belbiță: „Lângă numele meu era desenată o cruce…”

Nu te uit Cazacu atunci când nu îl credeai pe Ionut ca îl doare piciorul. ..bai avea gaură în tibie….Și acum te milogesti de noi…afară cu tine.

La revedere Cazacu! Valentin punctele tale nu au contat deloc!

Sa plece nas stramb, Cazacu!!! Era si cazul sa plece unul din vulturii jumuliti!!

Totodată, speculații conform cărora Cătălin Cazacu va fi cel eliminat au fost alimentate și de o imagine care circulă pe grupurile fanilor emisiunii, care prezintă un articol de Wikipedia aflat în curs de editare, în care motociclistul este dat drept cel care pleacă acasă astăzi.

Rămâne de văzut dacă aceste informații se confirmă. Huff.ro vă va ține la curent cu ce se întâmplă miercuri la Exatlon.

4 Comments

4 Comments

  1. Amalia

    2018-04-25T21:42:53+03:00 at 21:42

    Prin voturile astea date după preferințe si răzbunare, anulați ideea de concurs corect! Ce pot învata copiii? E ca si cum ar fi totul ara njat de inainte. Nu mai exista frumusețea câștigării după efort si merit! Am trait toti emotia concursului in fiecare seara dar razboinicii se bucura degeaba daca au sustinatori care voteaza incorect! Au murdarit acest concurs la care se uita nu numai romani. Iar ne facem de ras. Pacat!

  2. Aurelia

    2018-04-25T17:36:55+03:00 at 17:36

    Da corec sa plece geanina dar pacat sa plece alt cineva

  3. Mihai Alexandroae

    2018-04-25T17:21:25+03:00 at 17:21

    Sigur pleaca Cazacu,asa cred ca au votat fanii Razboinicilor si ramane iar nulitatea de Geanina.

  4. milogul

    2018-04-25T15:21:01+03:00 at 15:21

    sa va ia dr** de handicapati !!!! votarea-ti cu p*** mamii voastre romani de c*** de sunteti ….. de ce s-a milogit cazacu bai jegurilor??? a spus ca sper daor ca criteriile sportive si valorice sa fie cele care decid….atat… adica e normal ca boarfa de geanina stana care e o p*** de 2 bani sa plece acasa….dar prin votul vostru de handicapati frustrati distrugeti orice idee de concurs corect… pai nu e penibil sa ajunga o jartea proasta si urata si fara nici un talent mai departe bai frustratilor….. si in plus si-a batut joc si de idolul vostru ionut facandu-l analfabet…..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top