Connect with us
Ferma de la ProTV a căzut pe locul doi. Ce emisiune a ocupat locul 1 în bătălia audiențelor

TV

Ferma de la ProTV a căzut pe locul doi. Ce emisiune a ocupat locul 1 în bătălia audiențelor

Ferma de la ProtTV a avut premiera seara trecută. Este vorba de un nou concept, în care concurenții sunt împărțiți în două tabere: orășeni și săteni, în funcție de miul în care au trăit și stilul de viață care îi caracterizează. Producătorii au anunțat surprize de proporții încă din primul episod din 8 septembrie și se așteptau la un rating de zile mari. Deși datele nu au fost deloc dezamăgitoare, se pare că Ferma a fost doborâtă de pe locul 1 de Chefii de pe Antena 1.

Ferma de la ProTV a căzut pe locul doi. Ce emisiune a ocupat locul 1 în bătălia audiențelor

„Ferma. Orășeni vs Săteni”, noul concept de la Ferma vedetelor, a avut premiera ieri, 8 septembrie, la ora 21:30. Telespectatorilor le-a fost promis faptul că vor fi martorii unui show care va aduce în atenția publicului cele mai tari surprize, fiind vorba aici de 16 persoane care au intrat într-o cursă ce le va oferi o experiență unică.

Cu toate acestea, se pare că emisiunea de pe Antena 1, Chefi la cuțițe, a fost cea mai vizionată din seara trecută și a reușit să învingă chiar și ProTV-ul. Deși în timp ce se difuza serialul de comedie Las Fierbinți, de la 20:30 până la 21:30, acesta s-a clasat pe locul 1 pe tot parcursul redării, succesul nu a durat prea mult. Emisiunea celebră, prezentată de Mihaela Rădulescu, a fost pe locul secund pe toate target-urile, sub Chefi la Cuțite, imediat după începere.

Conform datelor oferite de specialiști, aproximativ un milion de români au vizionat Ferma seara trecută, în timp ce la comedia Las Fierbinți au privit în jur de 1,7 români.

Chefi la cuțite a păstrat același format ca în edițiile anterioare, însă oamenii par la fel de atrași de acest tip de emisiune. Încă dinainte de premieră, chefii anunțau un spectacol de zile mari, povești care mai de care mai interesante, care vor contura unul dintre cele mai frumoase și senzaționale sezoane. De altfel, acest sezon a reprezentat cu adevărat o provocare pentru toată echipa, dar și pentru participanți, fiind filmat în regim special , având în vedere criza sanitară cu care ne confruntăm. A fost depusă o atenție deosebită pentru ca totul să recurgă corect, fiind evitat orice risc.

„Urmează cel mai frumos sezon Chefi la cuţite, din toate timpurile! Nu vă spun, aşa, mare lucru: doar uitaţi-vă la primele 4, 5, 6, că, pe urmă, o să înnebuniţi de cap! Ce-o să se întâmple la început cu Dumitrescu şi Bontea: să-i vedeţi cum se zgârie pe faţă, după ce le-am spart statuile. Să vedeţi ce le fac în sezonul ăsta!”, a declarat Chef Scărlătescu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top